Centric: groeien in dynamiek

0
Leestijd: 2 minuten

Gespecialiseerd in techniek

Bij Centric zijn we gespecialiseerd in technologische oplossingen en IT-en administratieve dienstverlening voor de lange termijn. Daarbij staan innovatie en effectiviteit hoog in het vaandel. Mijn interesse voor techniek begon op jonge leeftijd. Computers trokken altijd mijn aandacht en ik heb mezelf aangeleerd hoe HTML werkt.

Door een presentatie van de Haagse Hogeschool heb ik besloten dat ik binnen de IT sector wilde werken en daarom ging ik informatica studeren. Ik heb zowel in mijn derde jaar als in mijn vierde jaar stage mogen lopen bij Centric. Na mijn afstuderen kreeg ik verschillende opdrachten aangeboden, stuk voor stuk interessant. Toch koos ik ervoor om bij Centric te werken. Voornamelijk de vrijheid en informele sfeer waren doorslaggevend, wat ik bij de andere bedrijven nauwelijks terug kon vinden.

Beginnend ontwikkelaar

Ik denk graag na over vraagstukken binnen de ICT-architectuur en blijf ook graag op de hoogte van nieuwe trends binnen de techniek. De IT is namelijk een dynamische sector en continu in ontwikkeling. Hier krijg ik de vrijheid om ook mezelf te ontplooien, zowel op technisch niveau, als op persoonlijk vlak. Bij Centric geloven ze in de kracht van mensen en proberen ze dit te stimuleren door middel van innovatiesessies, opleidingen, trainingen en workshops.

Detachering

Ik ben gedetacheerd bij de business unit (BU) Werk, Inkomen en Zorg van Centric. Dat betekent dat ik geen vaste basis heb, maar aan de andere kant kan ik zelf mijn projecten kiezen. Centric blijft als bedrijf ook groeien en continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen, waardoor collega’s ook kunnen doorstromen naar nieuwe functies, divisies of andere organisaties onder het Centric label. Dat geeft genoeg mogelijkheid om me te specialiseren.

Consultancy

De gedachten van Centric is dat je door kennisontwikkeling kan innoveren. Die kennis kan namelijk efficiencyvoordeel opleveren. Toch weet Centric goed de focus te leggen op klantgerichtheid en ook een bijdrage te leveren aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Tegenwoordig betekent softwareontwikkelaar niet alleen dat je bezig bent met techniek, maar dat je ook met klanten in contact staat. Ik vind die uitbreiding binnen het beroep wel verfrissend en ik zie mezelf wel een consultantrol vervullen.

Centric zoekt getalenteerde IT’ers, ervaren en onervaren. Op deze plek vind je de baan die bij je past. Raadpleeg onze vacaturebank voor een compleet overzicht van alle vacatures en stuur ons vandaag nog je sollicitatie.

Deel dit bericht

Comments are closed.