CEO-stage Welten

0
Leestijd: 2 minuten

Volg jij een studie op HBO niveau, heb je een doorzettingsvermogen waar je ‘u’ tegen zegt en wil je direct op het hoogste niveau starten? Dan is dit jouw unieke kans!

De CEO-stage is een ervaring die je maar één keer in je leven meemaakt en zal bovendien niet misstaan op je CV. Gedurende de stageperiode loop je mee met de CEO van Welten, Cees Welten. Je neemt deel aan alle vergaderingen, beslissingen en ontmoetingen met vooraanstaande beleidsmakers. Daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken over de eisen die je opleiding stelt, want deze stage wordt speciaal voor jou op maat gemaakt!

Wanneer jij de jury weet te overtuigen, word je uitgenodigd op de Welten Campus om deel te nemen aan het Challenge Weekend. Hier kun je laten zien waarom juist jij geschikt bent voor deze op maat gemaakte topstage. Tijdens dit gesprek krijg je een goede indruk van het werken voor Welten en alle (opleidings-)mogelijkheden op de Welten Campus. Je krijgt alle gelegenheid om je vragen te stellen. Voor alle 30 kandidaten betekent deelname aan het weekend sowieso veel leren, bouwen aan een waardevol netwerk en een hele bijzonder ervaring. Om in aanmerking te komen voor een kennismakingsgesprek kan je het beste reageren op één van de vacatures. Het Challenge Weekend valt in 2015 in het weekend van 29 tot en met 31 mei.

Je bent niet de eerste die hier een prachtige CV aan heeft overgehouden! Ivo heeft in 2011 al een enorme prestatie geleverd als CEO-stagiair. Na zijn stage is hij bij het bedrijf blijven hangen voor tweeëneenhalf jaar. Voor zijn volledige verhaal over zijn ervaring als CEO-stagiair en werknemer bij Welten kun je op de volgende link klikken:  https://sollicitatieblog.nl/sollicitatieblog/na-twee%C3%ABneenhalf-jaar-welten-weer-terug-naar-de-schoolbanken

Dus denk jij dat je de perfecte kandidaat bent? Schrijf je dan in en ga direct de uitdaging aan!

Deel dit bericht

Comments are closed.