Een dag in het leven van Mounir – TriFinance

0
Leestijd: 2 minuten

Mijn naam is Mounir Amirouch en ik ben 24 jaar. In september 2015 heb ik mijn studie Bedrijfseconomie aan de Hogeschool Rotterdam afgerond en ben ik in april 2016 gestart als Young Professional bij TriFinance. Vier maanden na het afronden van mijn eerste project ben ik – na een sollicitatieprocedure – begonnen met het traineeship binnen TriFinance, wat ook wel bekend stond onder de naam Young Hub.

Persoonlijke visie

“Hard work beats talent when talent doesn’t work hard”. Zowel in het voetbal als op zakelijk gebied is dit het motto wat ik nastreef. Talent hebben is een mooi gegeven, maar talent benutten is nog veel mooier. Als je dit talent niet benut in combinatie met hard werken, zullen de mensen die wel hard werken met als doel om het maximale te presteren de talenten altijd aftroeven. De reden hiervoor is continue ontwikkeling.

Een dag in mijn schoenen

Op dit moment zit ik op project als Junior Project Controller bij een stichting. Hier ondersteun ik een tweetal projectteams en de Senior Project controller bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Ik richt mij vooral op het controleren van de juistheid en volledigheid van de administratie, het opstellen van budgetten, het controleren van deze budgetten, het opmaken van verkoopfacturen, het goedkeuren van inkoopfacturen en het ondersteunen bij het beschrijven van processen en de ontwikkeling van procesverbetering. Mijn dag begint, na een bakje koffie, vaak met het controleren van mijn mail en agenda. Daarna ga ik aan de slag met de bovenstaande werkzaamheden. Op sommige dagen spring ik van meeting naar meeting, maar het komt ook voor dat ik de hele dag in mijn eentje bezig ben met mijn werkzaamheden op kantoor. Een mooie uitdaging, omdat geen dag hetzelfde is en geen dag gaat zoals gepland.

Waarom TriFinance?

Na het afronden van mijn opleiding, wilde ik praktijkervaring opdoen. Na mijn project, in de rol van Young Professional, had ik zo een goede ervaring met TriFinance, dat ik koste wat het kost wilde deelnemen aan het Traineeship. Zelf weet ik niet precies welke kant ik op wil en door het uitvoeren van projecten en het bekleden van verschillende rollen hoop ik mijn uiteindelijke doel te kunnen bepalen. TriFinance helpt mij op zakelijk, maar ook zeker op persoonlijk vlak met groeien. Door middel van een mentor die je per project op verschillende (projectmatige) aspecten ondersteunt en een career coach die jou helpt op persoonlijk gebied binnen je carrière, wordt niets aan het toeval overgelaten. Dit in combinatie met trainingen die georganiseerd worden vanuit het Young Hub programma van TriFinance, zorgt voor een fors ontwikkelingspotentieel als financial, maar ook zeker als mens.

Deel dit bericht

Comments are closed.