Een dag in het leven van Job – TriFinance

0
Leestijd: 2 minuten

Mijn naam is Job de Vries en ik ben 26 jaar. In juni 2017 heb ik mijn studie HBO Bedrijfseconomie afgerond, waarna het tijd was om praktijkervaring op te doen. In de zomer van 2017 ben ik geselecteerd voor het Finance Traineeship van TriFinance, waar ik sinds september van dat jaar werkzaam ben als project consultant.

Persoonlijke visie

Ik wil graag succesvol worden in het leven door bepaalde doelen te bereiken. Mezelf blijven ontwikkelen is daardoor een belangrijk aspect in mijn leven: stilstaan is achteruitgaan. Om je doelen te bereiken is het belangrijk om iets te doen dat je leuk vindt en waar je energie van krijgt. Daarnaast is het belangrijk om te weten waar je goed in bent en waar niet, focussen op je sterke punten is essentieel om jezelf effectief te blijven ontwikkelen. De combinatie tussen het doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt is voor mij het recept om succesvol te worden.

Om nog af te sluiten met een quote waar ik in geloof: “If you never failed, you never tried anything new”.

Een dag in mijn schoenen

Op dit moment ben ik werkzaam bij de Finance-afdeling van TriFinance. Ik voer hier verschillende projecten uit, waardoor ik mij kan ontwikkelen op verschillende aspecten. De projecten hebben o.a. betrekking op het indienen van de vennootschapsbelasting, het assisteren bij de jaarafsluiting, inzichtelijk maken van balansposten, het toetsen van bepaalde processen zoals het betalingsproces en dergelijke. Om de focus te houden ben ik met maximaal twee projecten tegelijk bezig. Gemiddeld genomen ben ik ongeveer drie weken met een project bezig, hierdoor kan ik veel nieuwe werkzaamheden verrichten en constant nieuwe dingen leren. Dit is een goede manier om erachter te komen wat ik het meest interessant vind en waar ik goed in ben.

Waarom TriFinance?

Na het afronden van mijn opleiding, wilde ik praktijkervaring opdoen. Na een lange zoektocht naar de juiste baan ben ik bij TriFinance terechtgekomen, waarbij ik het Finance Traineeship ga doorlopen. De visie van TriFinance is exact wat ik zoek, namelijk sterke focus op de persoonlijke ontwikkeling van het personeel, waarbij het ontwikkelen van zelfkennis essentieel is. Dit ga ik realiseren met de hulp  van een carrièrecoach binnen TriFinance. Hierbij worden mijn soft skills onder de loep genomen, zodat ik ga realiseren wat mijn sterke punten zijn. Ook gaan we gepaste levensdoelen formuleren, om zodoende met de juiste visie door het leven te gaan.

Deel dit bericht

Comments are closed.