Eva haar eerste stage week bij Ahold Delhaize

0
Leestijd: 2 minuten

Op mijn eerste stagedag nam ik de trein naar Zaandam en samen met ongeveer 146 andere stagiair(e)s begon de eerste dag! Spannend! Ik meldde mij aan bij de balie op het hoofdkantoor, en kreeg een pasje telefoon en laptop mee. De dag kon beginnen! Ik merkte meteen dat iedereen heel behulpzaam en vriendelijk is, en werd warm ontvangen op de afdeling. Ik loop stage bij het Career Center en zal mij bezig houden met de werving en selectie van studenten voor Hét Retail Management Traineeship van Albert Heijn. Hierom ging ik dinsdag en woensdag direct mee naar recruitment events aan de Universiteit Wageningen en Erasmus Universiteit Rotterdam. Op deze events werd een workshop gegeven, een introductie over het bedrijf Ahold Delhaize en vertelden trainees over hun eerste ervaringen. Ik heb zelf ook meegedaan aan de workshop waarbij grote problemen in kleine stukjes werden gehakt en elk groepje aan het einde hun oplossing presenteerde. Dit was super leuk om bij te wonen want zo viel ik meteen met mijn neus in de boter. Verder was het heel leuk om alle enthousiaste studenten te spreken. 

Op donderdag kwam mijn mede-stagiair Annabel voor het eerst op kantoor en hebben we de systemen leren kennen. Daarna was het alweer vrijdag! Dit was de laatste dag van een collega van de afdeling waarbij er met iedereen een afscheidslunch werd georganiseerd. Op vrijdagmiddag was er voor alle nieuwe stagiair(e)s een kennismakingsmiddag. Tijdens deze middag mocht ik samen met Annabel een pubquiz organiseren waarbij de nieuwe stagiaires leuke feitjes kregen over Ahold Delhaize. Afsluitend was er nog een gezellige borrel met iedereen!

Dit was een week met heel veel nieuwe indrukken, veel verantwoordelijkheid en een fijne sfeer! Ik kijk nu terug op een hele leuke leerzame week, en kijk uit naar de volgende events die op de planning staan! 

Wil jij ook stage lopen bij Ahold Delhaize neem dan snel een kijkje bij de Ahold Delhaize Matching days

Lees meer over de Matching Days

 

Deel dit bericht

Comments are closed.