Energie en Inspiratie – SeederDeBoer

0
Leestijd: 2 minuten

Dit artikel is geschreven door Breg van der Geer. Lees hieronder haar verhaal over Energie & Inspiratie.

Energie en Inspiratie.

Dat zijn voor mij de kernwoorden voor het werken bij SeederDeBoer en de opdrachten die we voor onze klanten mogen uitvoeren.

Energie krijg ik van het uitvoeren / leiden van projecten bij en samen met maatschappelijke organisaties zodat zij daadwerkelijke betere resultaten halen.

Zo heb ik o.a. opdrachten gedaan bij een semipublieke organisatie en een provincie. Momenteel ben ik aan het werk als implementatiemanager van het digitaal dossier bij een rechtbank.

Tijdens mijn eerste opdracht bij deze rechtbank heb ik een bestaand digitaal dossierapplicatie geïmplementeerd binnen het rechtsgebied strafrecht. Implementeren wil wat mij betreft zeggen ‘daadwerkelijk werken met’. Persoonlijke en kundige begeleiding van iedere gebruiker op alle niveaus en op elk moment in het werkproces is voor mij daarbij een vanzelfsprekendheid. Hierbij gun ik iedere gebruiker zijn eigen ‘eureka’ moment.

Vervolgens ben ik bij dezelfde rechtbank aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een snelle en eenvoudige versie van een digitaal dossier (een scanoplossing). Het goed (laten) programmeren van de scansoftware is daarbij cruciaal voor de wijze van presentatie en daarmee bruikbaarheid van het gedigitaliseerde dossier. Alleen dan heeft het digitaal dossier meerwaarde voor de professional.

Ik voel de energie bij mijzelf stromen wanneer ik bijvoorbeeld zie dat een rechter met ingehouden trots tijdens een rechtszitting door zijn digitale dossier ‘klikt’ en moeiteloos de relevante passages naar voren haalt om met de verdachte te bespreken. Beide kennen we de weg die is afgelegd om tot dit resultaat te komen.

Het inspireert mij om te werken in een organisatie waarin ik word uitgedaagd om me zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. SeederDeBoer geeft mij de ruimte om deze zoektocht (wat het soms toch echt is) op mijn manier te doorlopen. Een verademing.

Energie en inspiratie… dat maakt dat ik met veel plezier bij SeederDeBoer werk.

Deel dit bericht

Comments are closed.