Ervaring Scriptiestagiair EY

0
Leestijd: < 1 minuut

“Mijn naam is Johan Versaevel en ik ben sinds februari scriptie stagiair bij EY ITRA FSO op de kantoren in Amsterdam en Den Haag.
Via de universiteit ben ik in contact gekomen met EY en wat me direct opviel was het enthousiasme en betrokkenheid van de mensen bij EY. Dit heeft me dan ook doen besluiten mijn master af te ronden bij EY.
Als scriptie stagiair ben je grotendeels bezig met je eigen onderzoek en krijg je dus alle ruimte om je opleiding succesvol af te ronden. Mogelijkheden om ook van de praktijk te proeven zijn er natuurlijk altijd! Wat ik persoonlijk een groot voordeel vind is de toegevoegde waarde die je met jouw onderzoek kunt leveren aan je groep. De grote uitdaging zit hem hier natuurlijk in de vertaalslag van jouw wetenschappelijke stuk naar de praktijk.
Ook naast het afstuderen biedt EY voldoende uitdagingen. Zo ben ik onlangs, na enkele pittige selectierondes, geselecteerd om met twee medestagiaires Nederland te representeren tijdens de IILC in Orlando! Een mooi begin van de zomer dacht ik zo!”

Meer informatie over het schrijven van een scriptie vind je hier.

Deel dit bericht

Comments are closed.