Gregory van Adrichem – Trainee Legal Intertrust

0
Leestijd: < 1 minuut

Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk. Wat mijn werk zo leuk maakt is dat ik met veel verschillende cliënten werk. Ik doe veel tegelijk en het werk is heel afwisselend. Het geeft me voldoening als het mij aan het einde van de dag gelukt is om alle ballen tegelijk in de lucht te houden en de cliënten hiermee geholpen zijn. Het geeft me een kick om bij een vraag, de cliënt mee te nemen in hoe het nou werkt in Nederland, waarom het zo werkt en waarom het zo belangrijk is dit pad te volgen. Ik heb het idee dat ik dan echt waarde toevoeg en de verantwoordelijkheid krijg om cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

De eerste maanden van mijn traineeship heb ik iedere maandagochtend een voortgangsgesprek gehad. Momenteel heb ik deze gesprekken nog maandelijks. Naast deze intensieve begeleiding heerst er bij mij in het North America team een sfeer, waar iedereen oprecht geïnteresseerd is in elkaar en waar collega’s bereid zijn elkaar verder te helpen.

Daarnaast is Intertrust een dynamisch en sterk groeiende organisatie. Er is daardoor ruimte voor verbetering en initiatief. Deze ruimte wordt ook geboden. Iedereen staat open voor nieuwe ideeën. Zo heb ik met een collega een ‘Masters of Procedures’ team challenge geïnitieerd. Dit maakt voor mij werken bij Intertrust speciaal.

Werken bij Intertrust

 

Deel dit bericht

Comments are closed.