Ervaring Stage Etos-Ahold Delhaize

0
Leestijd: 2 minuten

Ik ben Thara Langbroek stagiaire bij Etos op de afdeling Marketing Executie. Door mee te doen aan een Matching-day van Ahold Delhaize ben ik op deze afdeling terecht gekomen. Ik zocht naar een marketing stage binnen een groot bedrijf waarbij ik veel kon leren en ontdekken wat er allemaal bij een marketingfunctie komt kijken. Toen deze vacature tijdens de Matching-day aan mij werd voorgesteld was ik meteen enthousiast! Hieronder vertel ik hoe ik mijn stage heb ervaren binnen Etos.

Zelf vond ik het best spannend om aan me stage te beginnen, aangezien iedereen door corona thuis moest werken en ik dus ook me stage thuis moest gaan doen. Maar toen ik eenmaal begon vielen al deze spanningen al snel weg. Het inwerken ging online eigenlijk best makkelijk via Teams. Ook hadden ze een vragen chat voor mij aangemaakt waarin ik elke minuut van de dag mijn vragen kon stellen en ik dan direct antwoord op kreeg.

Een werkdag tijdens mijn stage bij Etos ziet er heel afwisselend uit. Elke dag krijg ik weer nieuwe taken of spoedjes binnen die ik mag oppakken. Ook mag je mee naar verschillende meetings, waarin je ook mag meedenken en praten over nieuwe ideeën wat super leerzaam is. Daarnaast krijg je projecten aangewezen waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Kortom geen een dag is hetzelfde!

Wat ik zelf zo leuk vind aan mijn stage is dat je echt één van het team bent. Je wordt overal bij betrokken en er wordt gevraagd naar jouw mening. Iedereen staat er voor open om je te helpen en neemt je ook mee in hun werkzaamheden zodat je na je stage een inzicht hebt wat voor functies er eigenlijk allemaal op jouw afdeling zijn. Zo vroeg iemand uit mijn team bijvoorbeeld of het mij leuk leek om te helpen bij het opzetten van het script voor de radio opnames van Etos, wat ik echt super gaaf vond, vooral toen ik ze later zelf op de radio hoorde.

Daarnaast hangt er een super gezellige sfeer en is iedereen heel sociaal. Zo zat ik laatst bijvoorbeeld opeens in de pauze een praatje te maken met het MT en de topvrouw van Etos Saskia Egas Reparaz. Ook worden er verschillende meetings ingepland om elkaar te leren kennen wat hier ook wel koffietjes worden genoemd. Naast dat koffietjes heel gezellig zijn helpt het je ook inzicht te krijgen bij wie je voor welke vraag moet zijn en kan je je netwerk uitbreiden.

Ook worden er via Young Ahold Delhaize verschillende events georganiseerd. Ik had mezelf bijvoorbeeld ingeschreven voor een soort meet en greet met Bas Smit en Wouter Kolk. Het was erg leerzaam om te horen wat hun strategieën zijn en hoe zij uiteindelijk zo ver zijn gekomen. Ook via Etos worden er leuke events georganiseerd, zoals een Halloween pub quiz.

Kortom, ben jij op zoek naar een leerzame stage met veel verantwoordelijkheid en gezelligheid? Geef je dan op voor de Matchingday van Ahold Delhaize en vind een stage die bij je past!

Reinout heeft ook zijn stage bij Etos gevolgd, benieuwd naar zijn verhaal?

Deel dit bericht

Comments are closed.