Levendige en inspirerende werkplek bij Intertrust

0
Leestijd: 2 minuten

Rozemarijn Claessen, Junior Company Lawyer

Mijn carrière bij Intertrust begon in april 2017 toen ik startte als Trainee Legal. Nu kijk ik terug op een geweldige periode waarin ik veel heb meegemaakt, een steile leercurve heb doorgemaakt en enorm veel plezier heb gehad.
Na afronding van mijn studie Commerciële Rechtspraktijk aan de UvA, ging ik op zoek naar de perfecte baan. Het was niet altijd makkelijk om de juiste match te vinden in de verschillende sollicitatieprocedures die ik doorlopen heb. Toen was daar het traineeship van Intertrust, dat voor mij alle aspecten in zich had waar ik naar op zoek was. Na meerdere positieve gesprekken begon mijn traineeship avontuur.

Het traineeship laat je kennismaken met alle aspecten van onze dienstverlening. Je leert van de beste mensen in het vak. Bovendien krijg je kans om jezelf op zowel professioneel als op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Ondanks dat ik pas net met mijn carrière gestart ben, voel ik me al een volwaardig lid van mijn team. Ik kreeg al snel het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om zelfstandig cliënten te bedienen. Het snel kunnen schakelen tussen verschillende internationale cliënten motiveert me en geeft veel energie. Mijn kennis heeft zich ongemerkt zelfs uitgebreid tot kennis over de producten van cliënten, bijvoorbeeld zonnepanelen, viskwekerijen, zilver bestek en professionele zwemkleding! De strakke deadlines en de hoge kwaliteitsnorm die wij hanteren, zorgen ervoor dat je georganiseerd en gefocust moet kunnen werken. Er wordt tijdens je werk een beroep gedaan op je accuratesse, analytische vaardigheden en je organisatietalenten. Het samenwerken en de interactie met directe collega’s zorgen voor mij voor de perfecte balans. Het is heerlijk dat je aan het einde van de week op vrijdag in onze bar een borrel kan drinken met ’iedereen van kantoor en dat je daardoor je collega’s ook
persoonlijk beter leert kennen.

Over mijzelf? Ik ben ambitieus, enthousiast en wil mezelf continue blijven ontwikkelen. Deze karaktereigenschappen sluiten goed aan bij Intertrust. Intertrust biedt een levendige en inspirerende werkplek. De huidige markt vraagt om constante ontwikkeling. Om die reden blijft Intertrust werken aan het verbeteren van de dienstverlening en de relatie met cliënten om de leidende positie in de markt te behouden. Deze drive naar succes geeft mij en mijn collega’s de energie om dat extra stapje te zetten en de cliënt de best mogelijke service te verlenen. In aanvulling op de vakinhoudelijke kennis, ligt de nadruk bij Intertrust ook op persoonlijke ontwikkeling. Er vele mogelijkheden om jezelf te blijven uitdagen, maar je moet wel zelf het initiatief tonen en de stap durven te zetten. Naast het bedienen van haar cliënten gebruikt Intertrust haar positie om bij te dragen aan de maatschappij door verschillende ‘CSR’ projecten. Zo geef ik 1 keer per maand, gedurende een middag les aan bovengemiddeld slimme kinderen op een basisschool in Amsterdam Zuid-Oost. De kinderen waarderen de tijd en energie die ik erin steek. Hun nieuwsgierigheid in combinatie met hun tomeloze energie geeft me veel voldoening. Sinds een aantal maanden ben ik ook ambassadeur van Intertrust. Ik wil graag mensen inspireren en motiveren om hun eigen verhaal te delen en met elkaar in dialoog te gaan over hoe we kunnen blijven werken aan het Intertrust waar we zo trots op zijn.

Meer weten over het Traineeship of werken bij Intertrust? Neem gerust contact met me op via de Recruiters.

Werken bij Intertrust
Deel dit bericht

Comments are closed.