Young Professional bij Unilever | Alexander Streefkerk

0
Leestijd: < 1 minuut

Als productie manager bij Unilever geeft Alexander Streefkerk leiding aan 23 mensen op zijn afdeling. Net als vele anderen wist Alexander niet goed waar hij wilde werken na zijn studie. Hij solliciteerde bij onder mee KLM, Vopak en Stork. Dat Unilever echter de kans bood om op korte termijn leidinggevende ervaring op te doen gaf de doorslag. 

Verder begeleid hij meerdere projecten, meestal een stuk of vijf per keer, en probeert hij het productieproces te verbeteren. Een passie voor mensen is wel een vereiste volgens Alexander. Veel leidinggevenden voelen zich dan ook een beetje psycholoog. Met positieve energie probeert hij mensen verantwoordelijkheid te geven en gebruikt hij zijn technische kennis om beslissingen te nemen.

Hij is ook te spreken over zijn salaris in verhouding met de werkdruk. Naast doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling is een beloning ook zeker een drijfveer voor hem. Wie ook bij Unilever wil werken moet volgens hem positief en pro-actief zijn en zeker niet bang zijn om hard te werken. Ook al heeft hij volgens zijn contract een 40-urige werkweek, werkt hij in praktijk vaak 50 uur.

Lees hier nog een ervaring over werken bij Unilever.

Deel dit bericht

Comments are closed.