Jij bent bij Avanade de grootste investering

0
Leestijd: < 1 minuut

De beste mensen aantrekken en behouden

Avanade biedt de medewerkers enorm veel kansen, waaronder het werken met Microsoft technologieën al voordat deze officieel gepresenteerd zijn. De uitgebreide ontwikkelingpaden zijn per medewerker uniek, deze paden worden uitgestippeld en er volgt uitgebreide begeleiding en coaching om de doelen te realiseren.

Loopbaanontwikkeling

Avanade gebruikt hun Career Advancement Model voor het duidelijk stellen van een ontwikkelingspad. In dit programma staan specifieke doelen, evaluaties, prestatiebeoordelingen en coaching, welke allemaal zijn gebaseerd op de normen en waarden van Avanade.

Bij Avanade onderscheiden ze vier duidelijke stadia welke het carrièrepad bepalen. Dit zijn analyst, consultant, manager en director. Hierbij horen negen kernfuncties. Hierdoor zijn de doelen die behaald moeten worden voor een promotie helder. Je kunt je eigen loopbaan in de door jouw gewenste richting sturen. Avanade zorgt voor de advisering en training die nodig zijn om te kunnen groeien naar een hogere functie.

Avanade University

Avanade stimuleert medewerkers om veel te leren. Na Microsoft zelf is Avanade recordhouder op het gebied van certificatie van medewerkers. De Avanade University zorgt ervoor dat je online en altijd toegang hebt tot een training die je nodig hebt. De consultants van Avanade hebben per jaar minimaal 120 uur aan opleiding. Hieronder vallen: technische trainingen, managementtrainingen, consultancy trainingen en meer. Voor iedere medewerker wordt dit individueel bepaald aan de hand van de individuele trainings- en leerdoelen.

Deel dit bericht

Comments are closed.