Junior IT specialisten Accenture

0
Leestijd: < 1 minuut

In dit artikel vertellen drie junior IT specialisten hoe zij van een stagiair zijn doorgegroeid naar een vaste functie binnen Accenture Technology Solutions.

Amy, junior IT specialist
“Nieuwe uitdagingen, nieuwe kansen en de mogelijkheid tot het verrijken van mijn kennis zijn doorslaggevend geweest om te kiezen voor Accenture Technology Solutions. De onderlinge sfeer, de cultuur en het wederzijdse vertrouwen hebben ervoor gezorgd dat ik nu van ‘afstudeerder’ naar ‘werknemer’ ben doorgegroeid.”

Swen, junior IT specialist
“Tijdens mijn afstuderen bij Accenture heb ik veel inhoudelijke kennis opgedaan. Ik heb een cloud computing middleware omgeving neergezet met een iOS interface. Het is erg gaaf dat je gebruik kunt maken van het wereldwijde netwerk binnen Accenture, want met behulp bijna 300.000 mensen wereldwijd kom je veel verder dan de eisen die vanuit school worden gesteld. Hierdoor ontwikkelde ik meer vaardigheden, leverde een goed resultaat voor Accenture en, niet onbelangrijk, haalde ik een hoog cijfer! Na mijn afstuderen ben ik als BPM developer gestart.”

Michel, junior IT specialist
“Omdat ik graag in een uitdagende internationale omgeving wilde afstuderen heb ik dat bij Accenture gedaan. Mijn afstudeeropdracht ging over een bepaald KPI identificatieproces dat consultants van Accenture handmatig doorliepen. Ik heb met SAP BO Xcelcius een tool gemaakt die de stappen van dit proces automatisch uitvoert. Tijdens mijn stage kreeg ik goede begeleiding en heb ik veel nieuwe mensen ontmoet. Onlangs ben ik als junior IT specialist gestart en ik heb het erg naar mijn zin. Mijn netwerk groeit snel en ik doe veel nieuwe kennis en ervaringen op. Misschien ben jij binnenkort mijn collega en werken we samen aan een uitdagend IT project!”

Deel dit bericht

Comments are closed.