Finance Professional Program bij EIFFEL

0
Leestijd: 2 minuten

Uit eigen ervaring kan ik nu al zeggen dat ik veel heb geleerd. Zo is het belangrijk om een goed beeld van jezelf te hebben, voordat je begint aan je eerste baan. Bedenk goed wat jouw kwaliteiten zijn en onder welke omstandigheden je het beste presteert. Misschien nog wel belangrijker: ontdek welke omgeving en organisatie bij je past. Topsport heeft een mooi raakvlak met deze eerste stap binnen je carrière. Veel topsporters maken een transfer wanneer zij toe zijn aan een nieuwe stap en zich verder willen ontwikkelen. Deze sporters verbinden zich aan een club of vereniging, jij verbindt je aan een organisatie.

Waar ik mijzelf al herkende in de drijfveren van EIFFEL, wist ik het na mijn eerste kennismaking zeker: aan deze organisatie wil ik mezelf verbinden. Dit gevoel werd alsmaar sterker in de daaropvolgende kennismakingsevents. En gelukkig is het vervolgens ook tot een samenwerking gekomen.

Momenteel doorloop ik samen met 8 andere ambitieuze trainees het Top Finance Professional Program. Daarin volg ik verschillende opleidingsmodules, vaardigheidstrainingen en masterclasses. Ook vitaliteitsessies spelen een belangrijke rol, zodat ik mijn collega’s ook op een andere manier leer kennen.

Ondertussen ben ik bezig aan mijn tweede project bij een grote opdrachtgever. Ik startte mijn traineeship met een project bij Achmea, nu ben ik tot eind november aan de slag op het hoofdkantoor van SNS Bank. Naar verwachting stroom ik vervolgens door naar een project bij Aegon Verzekeringen. Mooie opdrachtgevers, maar naast die projecten besteedt EIFFEL ook veel aandacht aan talentontwikkeling. Dat vind ik minstens zo belangrijk: door het Top Finance Professional Program krijg ik de unieke kans om in de keukens van meerdere organisaties te kijken en kan ik mijzelf persoonlijk verder ontwikkelen.”

Beschik jij over torenhoge ambities? Heb je een gezonde dosis werklust en wil je zowel je financiële vakkennis als je persoonlijke vaardigheden ontwikkelen? Dan is het Top Finance Professional Program de ideale stap voor het begin van jouw carrière.

Deel dit bericht

Comments are closed.