Let’s talk about: de WinterFissa – Young Colfield

0
Leestijd: 2 minuten

Afgelopen januari gingen we met bijna heel Young Colfield op wintersport. Estelle vertelt over haar ervaringen op deze trip als kersverse trainee.

De eerste maand van het jaar staat natuurlijk altijd in het teken van een nieuwe start, zo ook voor mij. Met vol enthousiasme begon ik de afgelopen weken aan het Talent Program! Ik viel ook nog eens met mijn neus in de boter want, op mijn derde werkdag mocht ik al mee met het jaarlijkse wintersport uitje. En hoe cool, bijna iedereen ging mee! Dit jaar gingen we naar Fiss in Oostenrijk, wat al snel omgedoopt werd tot WinterFissa. Een leukere onboarding bij je nieuwe baan kan je je toch niet voorstellen?

Er gaat niets boven je collega’s op een informele manier leren kennen. Met wat gezonde spanning stapte ik op vrijdagavond met de rest mee in de bus, waarna wij op zaterdagochtend al meteen als eerste in de gondel de berg op gingen en zo lekker vroeg op de latten stonden. Dankzij de Kaiserschmarren en de rijkgevulde goulashsoep tijdens de dagelijkse lunch werd vaak de laatste afdaling genomen en hadden we een heerlijke lange ski-dag achter de rug. Deze werd iedere dag weer afgesloten met een goeie Après- ski en uitgebreid avondeten in ons gezellige chalet.

Het mooiste van deze WinterFissa voor mij was overduidelijk: de bijzondere groep mensen die als één geheel op de piste én Après- ski stonden. Soms moest ik mezelf er even bewust van maken dat ik daadwerkelijk met collega’s weg was en niet met vrienden. Dat verschil voelde ik totaal niet! Door de gemengde groep leer je meteen ook mensen van de andere programma’s kennen, die je anders iets minder vaak tegen komt. Of wij nou de pistes aan het af hobbelen waren of stonden te dansen op “Wie heiβt die Mutter von Niki Lauda”, je bent er met z’n allen en je voelt je op die manier verbonden met je collega’s. Zo startte ik mijn nieuwe jaar niet alleen met een super gave baan maar ook met een hele bende gezellige mensen erbij. Het is een warm bad waar ik in terecht ben gekomen en ik kan niet wachten tot wij volgend jaar weer met z’n allen de pistes afgaan.

Lijkt het jou nou ook leuk om volgend jaar mee te gaan en wil je net als Estelle het Talent Program avontuur aan gaan? Klik dan hier!

Deel dit bericht

Comments are closed.