Solliciteren op McKinsey & Company vacatures

0
Leestijd: < 1 minuut

Het sollicitatieproces bij Mckinsey & Company vacatures wordt gestart wanneer je het online sollicitatieformulier op de website van McKinsey invult. In de bijlage voeg je jouw motivatiebrief, cv en kopieën van jouw middelbare school- en universiteitsdiploma’s toe. Binnen tien dagen hoor je van de recruiters van McKinsey of je bent geselecteerd voor de eerste gesprekkenronde.

Tijdens deze eerste ronde van sollicitatiegesprekken krijgen zowel jij als McKinsey een goede indruk of jullie een match vormen. De eerste ronde van gesprekken bestaat uit drie gesprekken welke allemaal een uur zullen duren. Het eerste gesprek zal plaatsvinden met een recruiter, daarna zal een consultant in twee gesprekken jouw vaardigheden toetsen aan de hand van een cases.

Deze gesprekken zijn de ideale mogelijkheid om vragen te stellen over consulting en over werken bij McKinsey.

Na de eerste gesprekkenronde wordt overwogen of je wordt uitgenodigd voor de tweede, en tevens laatste ronde, van de sollicitatieprocedure. In deze ronde zul je een gesprek hebben met drie partners. Ook hier maakt een case onderdeel uit van het gesprek. Wanneer ook deze ronde succesvol verloopt zul je een baan aangeboden krijgen.

Op SollicitatieBlog.nl, en ook op hun website kun je McKinsey & Company vacatures vinden met meer informatie over werken bij het bedrijf. Hier kun je ook materiaal vinden wat je zal helpen bij het voorbereiden van de gesprekken.

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.