Marketing stagiaire bij Duyvis PepsiCo

0
Leestijd: < 1 minuut

Carmen van Herk, marketing stagiaire bij Duyvis Pepsico

“Ik ben 2 weken geleden begonnen met mijn stage op de Marketing afdeling van Duyvis. Mijn eerste indruk was al meteen helemaal goed. Als stagiaire bij Duyvis PepsiCo voel je je welkom en er wordt eerst veel tijd genomen om kennis te maken. Op deze manier ontmoet je mensen van allerlei verschillende afdelingen en hoor je veel over hun ervaringen bij PepsiCo. Ik werk in een team van 4 personen en afgelopen week is de briefing voor de aankomende campagne Fuif’es met Duyvis begonnen. Hierin zijn alle marketing doelstellingen en visies voor het aankomende jaar aan reclamebureaus, media en social media gepresenteerd.

De aankomende weken zullen deze met creatieve ideeën komen en gaat de campagne beginnen. Heel leuk om dit allemaal vanaf het begin mee te maken en als stagiaire bij Duyvis PepsiCo word je zoveel mogelijk bij alle werkzaamheden betrokken. Op dit moment ben ik nog vooral veel aan het lezen over Duyvis en alle nieuwe projecten die gaan komen. Verder hou ik mij o.a. bezig met de social media content, het nieuwe #Fuifnummer van Duyvis, de designs van de Duyvis dips en nog wat andere kleine projecten. In de afgelopen twee weken vind ik dat ik al heel veel geleerd heb en ook vanuit PepsiCo word je erg gestimuleerd om na te denken over je persoonlijke leerdoelen en verwachtingen van de stage. Ik denk dat dit heel belangrijk is voor een goede stage en dat je als stagiair bij PepsiCo echt enorm veel gaat leren in een hele leuke werkomgeving.”

Meer lezen over werken in de marketing? Klik dan hier

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.