Start Young Talent Program KPMG

0
Leestijd: < 1 minuut

Begin september begon Marjolein aan het Young Talent Program; een tweejarig gecombineerd traineeship bij Audit en Advisory. In dit blog vertelt ze over haar keuze voor KPMG.

Hoe heb je kennisgemaakt met KPMG?
Tijdens mijn laatste jaar bachelor begon ik me te oriënteren op de verschillende Big 4 kantoren. Dat ik de accountancy richting op wilde wist ik al lang maar welke van de vier bedrijven het beste bij mij zou passen nog niet. Om die reden heb ik meegedaan aan verschillende recruitment events zoals Fort Boyard en Access Accountancy georganiseerd door studievereniging FSA, het carrièrediner bij studentenvereniging L.A.N.X en vorig jaar ben ik mee geweest op de KPMG Business Course naar Brussel.

Waarom heb je voor KPMG gekozen?
Het werk op zichzelf is bij alle vier de kantoren hetzelfde, de arbeidsvoorwaarden zijn ook vrijwel gelijk en daarom bleef er nog maar één ding over waar ik mijn keuze op zou baseren: de mensen. Op een gegeven moment heb ik mezelf de vraag gesteld; met welke collega’s zou ik zowel goed kunnen samenwerken als ook naast het werk een keer iets leuks kunnen doen? Hierdoor kwam ik uit bij KPMG en ik ben onwijs blij met mijn keuze!

Wat verwacht je van het Young Talent Program?
In eerste instantie zou ik starten aan het Audit traineeship bij KPMG. Ik had weinig verstand van wat Advisory nou eigenlijk inhield, maar na wat gesprekken met recruitment en deelnemers aan het Young Talent Program werd ik al heel snel heel enthousiast over dit programma. Twee jaar lang circuleren binnen allemaal verschillende afdelingen van KPMG waarbij je onwijs veel kennis opdoet en mensen leert kennen. Iets wat helemaal bij mij past.

Bekijk hier alle traineeships en wie weet vind jij binnenkort al jouw droom traineeship!

Deel dit bericht

Comments are closed.