Martijn over De Cloud & werken bij KPN

0
Leestijd: < 1 minuut

Positieve sfeer

“In mijn huidige rol kan ik mijn technische interesse en people skills combineren met waarde creatie voor de business. Na mijn studie ben ik begonnen bij een klein bedrijf, gespecialiseerd in Datacenters. De intimiteit die ik daar meemaakte, ervaar ik ook bij KPN Consulting, maar dan met meer mogelijkheden. Via borrels en informele events kun je je collega’s ontmoeten en bijpraten. Ook op kennisevenementen en trainingen ervaar je de positieve onderlinge sfeer. Er wordt veel aan gedaan om die cultuur te behouden.”

Cloud: De reis met de klant

“Wat onze cloud-dienstverlening uniek maakt is dat we met de klant de hele reis kunnen maken, van advies tot de uiteindelijke implementatie. Binnen KPN bieden we deze hele keten en dat is onze kracht. Wij adviseren klanten waar en hoe de cloud bij hun organisatie past en vervolgens kunnen we het hele verdere traject met ze doorlopen. Zie het als de bouw van een huis: van de eerste schets tot aan oplevering van het huis, waar je uiteindelijk met de klant vol trots doorheen kan lopen.”

Werken bij KPN Consulting

“Wat me aanspreekt in mijn werk is de diversiteit en afwisseling. In korte tijd maak je kennis met veel verschillende klanten. Die afwisseling is voor mij heel belangrijk. Mede hierdoor kun je snel stappen maken in je ontwikkeling. Verder hecht ik veel waarde aan de vrijheid bij KPN Consulting. De ruimte die je krijgt typeert onze cultuur. Deze vrijheid jaagt de motor aan bij mensen die lef tonen en vraagtekens durven te stellen waar nodig. Wanneer deze zelfstandigheid, kansen en onze cultuur je aanspreken, ben je bij KPN Consulting aan het juiste adres.”

Bekijk hier traineeships bij KPN en misschien kan jij binnenkort ook deel uitmaken van dit team!

Deel dit bericht

Comments are closed.