Talent Opportunities Programme Deloitte

0
Leestijd: < 1 minuut

Het Deloitte Talent Opportunities Programma is een traineeship om (bijna) afgestudeerden de diversiteit van vakgebieden binnen de fiscale wereld te laten verkennen. Vanaf 1 september 2013 introduceert Deloitte het TOP programme voor alle WO starters binnen tax. De trainee werkt in 3 periodes van 8 maanden binnen 3 verschillende disciplines, dus je krijgt gelijk de kans om kennis te maken met meerdere disciplines binnen Deloitte.

Wanneer en waar?

Je kunt gedurende het hele jaar instromen als analyst. Op iedere Deloitte locatie vindt er een tak praktijk plaats, dus je kan starten op verschillende vestigingen in Nederland. Je wordt ingedeeld in één van de vijf regio’s en ook wordt er rekening gehouden met je persoonlijke voorkeuren.

Roulatieschema

De verschillende afdelingen waar je gedurende twee jaar werkt, moeten goed op elkaar, jouw talenten en wensen aansluiten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je interesse hebt in een bepaalde industrie, dus kun je geplaatst worden in dat vakgebied. Er zijn veel mogelijkheden en de indeling van de verschillende periodes gebeurt in nauwe samenspraak met jou.

Coaching en begeleiding

Deloitte vindt het belangrijk dat een talent zich blijft ontwikkelen, zowel op professional als op persoonlijk vlak. Je volgt verschillende opleidingen en krijgt een performance manager toegewezen om je te helpen groeien.

Bekijk het filmpje over Deloitte TOP.

Deel dit bericht

Comments are closed.