Stage Communicatie Unilever

0
Leestijd: < 1 minuut

Voor elke organisatie geldt dat communicatie essentieel is. Een goede communicatie maakt het mogelijk om optimaal te presteren. Een stage op de Communicatieafdeling van Unilever is dynamisch en geeft je snel inzicht in de organisatie.

Unilever biedt naast een dynamische werkomgeving een omgeving waar mensen met creativiteit, passie en energie samenwerken en op deze manier ambitieuze doelen weten te bereiken. Je wordt als Communicatiestagiair onderdeel van een team waarin je ondersteund wordt door experts die bereid zijn om te luisteren naar jouw ideeën en input.
Als stagiair bij Unilever krijg je veel verantwoordelijkheid, waardoor je snel vertrouwd raakt met het bedrijf en op deze manier je vaardigheden weet te ontwikkelen.

Doordat je vanaf het begin verantwoordelijkheden krijgt, zul je merken dat je ook écht impact hebt. Je zult je bijvoorbeeld bezig houden met onderhouden van de Unilever-website en de communicatie omtrend het Unilever Sustainable Living Plan. Daarnaast heb je contact met andere afdelingen en andere landen om op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen. Als stagiair Communicatie richt je je dus op de interne en externe communicatie.

Deel dit bericht

Comments are closed.