Ervaring als Recruitment adviseur KPMG

0
Leestijd: < 1 minuut

Stephanie de Vaere vertelt hieronder over haar functie as Recruitment adviseur Experienced Hires.

Binnen het recruitment team van KPMG ben ik verantwoordelijk voor de werving en selectie van ervaren professionals. Specifiek houd ik me bezig met een aantal afdelingen binnen de aandachtsgebieden Management Consulting, Risk Consulting en Transactions & Restructuring. Samen met mijn collega’s werk ik met veel enthousiasme aan het uitbreiden van het netwerk en de instroom van ervaren professionals binnen KPMG.

Achtergrond
Na mijn studie Rechten in Groningen heb ik na een periode in de advocatuur gekozen voor het vakgebied recruitment. Bijna vier jaar ben ik bij een internationaal advocatenkantoor als recruitment adviseur werkzaam geweest. Als recruitment adviseur bij KPMG merk ik dat ik veel plezier haal uit de gesprekken met kandidaten en de samenwerking met de collega’s onderling. Ik vind het een uitdaging om samen met de kandidaat op zoek te gaan naar de juiste match, zodat beide partijen blij en tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat.
KPMG als werkgever
In mijn gesprekken met kandidaten merk ik dat KPMG wordt gezien als een jonge en mensgerichte organisatie waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing. Bij KPMG word je goed begeleid en er worden regelmatig nieuwe kansen geboden, zodat je gestimuleerd wordt het beste uit jezelf te halen. Er wordt meegedacht over de wijze waarop je jouw ambitie kunt verwezenlijken, nationaal maar ook internationaal. Ik ben erg blij dat ik hier een bijdrage aan kan leveren.

Deel dit bericht

Comments are closed.