Testimonial Merle Willemsen

0
Leestijd: 2 minuten

Wat en waar heb je gestudeerd?

Ik heb de Bachelor Bedrijfseconomie en de Master Finance (specialisatie in pensioenen – Netspar track) afgerond, beide aan Tilburg University.

Hoe ben je in contact gekomen met PGGM?

Ik ben tijdens mijn Master met medestudenten op bedrijfsbezoek geweest bij PGGM. Ik kreeg vervolgens de mogelijkheid om mijn afstudeerscriptie te schrijven bij PGGM en heb zo het ‘werken bij’ mogen ervaren.

Waarom sprak het Traineeship bij PGGM jou aan?

Ik wilde graag verder leren na mijn afstuderen en ontdekken wat ik precies wilde gaan doen bij PGGM. Het Traineeship sluit daar goed op aan: PGGM geeft jou de mogelijkheid om zelf het Traineeship in te richten. Je mag zelf invulling geven aan opdrachten en opleidingen volgen die aansluiten op jouw behoeften. Je krijgt de mogelijkheid om veel verschillende bedrijfsonderdelen te leren kennen; van meedraaien in een beleggingsteam tot personal assistant van een directeur.

Wat heb je tot nu toe gedaan binnen PGGM?

Ik heb bij Marketing Intelligence data-onderzoek gedaan naar de behoefte van deelnemers aan keuzevrijheid.
Bij mijn opdracht bij Public Affairs heb ik geleerd hoe PGGM inspeelt op de politieke buitenwereld en wat de discussies in Brussel en Den Haag betekenen voor PGGM.
Daarnaast heb ik op basis van mijn onderzoek 2 artikelen gepubliceerd en zit ik in het bestuur van JongPGGM.

Waar word je binnen PGGM in uitgedaagd?

Vanaf het begin krijg je bij PGGM veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je wordt uitgedaagd om zelfstandig beslissingen te nemen en zelf te bepalen wie en/of wat je daarvoor nodig hebt. Gelukkig is de werksfeer zo dat collega’s hier ook voor open staan, maar het is wel aan jezelf om daar gebruik van te maken.

Wat zijn jouw meest waardevolle lessen na 12 maanden werken bij PGGM?

Doe wat je leuk vindt, maar durf ook een sprong in het diepe te wagen om meer over jezelf te ontdekken.

Hoe zou je de sfeer/cultuur omschrijven binnen PGGM?

Een perfecte omgeving om je te ontwikkelen. Daarnaast ervaar ik bij PGGM een open cultuur: collega’s brengen graag hun kennis over, maar staan ook open voor jouw ideeën.

Deel dit bericht

Comments are closed.