TMNS – IT Traineeships bij het bedrijf

0
Leestijd: 2 minuten

Drive your future

Na een aantal jaren in web development te hebben gewerkt wilde ik me meer richten op integratie en ben ik op zoek gegaan naar IT Traineeships binnen dit vakgebied. Toen ik de IT Traineeship Integratie ‘Oracle’ van TMNS tegenkwam op het internet werd ik gelijk enthousiast. Dit kwam mede vanwege het 5 maanden traject waarin je richt op het leggen van de basis van integratie en het behalen van de juiste en erkende certificaten. Variërend van Java tot Oracle Service Bus en XML tot sales training met als kers op de taart een maand in het Servië kantoor mogen meewerken.

Liberty Global

Nadat ik mijn traineeship succesvol had afgerond ben ik direct ingezet bij Liberty Global. Mijn eerste assignment is als integratie tester binnen een project dat voor optimalisatie van het voorraadbeheer binnen Europa moet zorgen. Ik ben verantwoordelijk voor het testen van een tool die monitoring doet van alle transacties die plaatsvinden tussen de applicaties. Ik ben gelukkig aan het begin van het project binnengekomen waardoor ik alle stappen binnen het testen mee heb mogen maken, van test voorbereiding tot aan test executie en rapportages. Hierin heb ik veel support en hulp gekregen van het team waarin ik werk. Het team is heel divers met vele verschillende nationaliteiten en skillsets maar zijn allen gedreven en open-minded.

Naast het werk gaat het leren ook verder en moet je een Personal Development Plan (PDP) opstellen. Ik ben momenteel bezig met TMap training. Dit is een basis in de wereld van het testen.

De IT Traineeships binnen TMNS bieden een mooie kans om te starten binnen de IT. Als jij ook deel wilt uitmaken van uitdagende projecten bij multinationals waar je werkt in een heel divers team, neem dan contact op met Arjan van Grol via ‘traineeships@tmns.com’ of neem een kijkje op traineeshipoverzicht, wie weet zit er wat tussen.

 

 

Deel dit bericht

Comments are closed.