Wolter Peterson bij Smart Banking op dreef voor SNS Bank

0
Leestijd: < 1 minuut

Smart Banking opent nieuwe werelden

Bij Smart Banking balanceer je op het snijvlak van technologie, data en bankieren. We werken aan oplossingen voor nu en in de toekomst door gebruik te maken van nieuwe  ontwikkelingen. Door met een andere bril naar bestaande problemen te kijken voegen we veel waarde toe. Bijvoorbeeld met data gedreven oplossingen (‘Big Data’). Modellen geven een duidelijkere voorspelling van het mogelijke verloop van klantaantallen en hoeveelheden spaargeld. Ook kun je denken aan het vinden van nieuwe indicaties van betalingsachterstand of bijvoorbeeld fraude.

Ontspannen en informeel

Tijdens de sollicitatiegesprekken was er een ontspannen en fijne sfeer. Mede daarom heb ik destijds mijn keuze voor het traineeship bij SNS Bank N.V. gemaakt. In de tijd dat ik hier nu werk is dit beeld alleen maar versterkt. Bijna iedereen is enthousiast en bereid om te vertellen wat ze doen. Ook denken ze graag mee met de vragen die je hebt. Daarnaast is er voor trainees veel vrijheid in het werk dat je doet.

Traineeship: versnelde persoonlijke groei

Tijdens het traineeship ben ik niet alleen inhoudelijk bezig geweest. Naast  vakinhoudelijke expertise, gaat het ook om persoonlijke ontwikkeling.  Wat vind ik als persoon belangrijk en wat ik nodig heb om verder te komen? Mijn belangrijkste tip aan toekomstige trainees is om regelmatig even afstand te nemen van de dagelijkse bezigheden. Sta open voor feedback en stel jezelf lastige vragen. Op deze manier kon ik mijzelf heel snel ontwikkelen in het traineeship.

“Ik heb mijn keuze voor SNS Bank N.V. destijds mede gemaakt omdat er een ontspannen en fijne sfeer hing tijdens de sollicitatiegesprekken”

Bekijk alle vacatures voor banking en finance.

Deel dit bericht

Comments are closed.