Young Professional Spreekt

0
Leestijd: < 1 minuut

Keuzes maken en werkelijk ‘doen’, daar krijg je zaken mee voor elkaar. Te vaak worden beslissingen ontweken en houdt men vast aan ‘zoals het altijd al gaat’. Daarom: hak moet je die knoop doorhakken en er vol voor gaan! Alles kan op 1001 manier -al dan niet meer- dus kies de meest geschikte wijze en houd daaraan vast.

Uiteraard is kennis van juiste zaken cruciaal om de goede keuze te maken. Verdieping in de materie en een gedegen achtergrond zijn hierbij van doorslaggevend belang. Voor mij ligt deze achtergrond in Zeeland waar ik vanuit het familiebedrijf de dagelijkse perikelen (hoe triviaal sommige ook kunnen zijn) heb meegekregen rondom het reilen en zeilen van bedrijven. Voor verdere verdieping heb ik gekozen voor Rotterdam als studentenstad en later ook voor Lissabon en Sint-Petersburg. De studies Finance en Ondernemerschap aangevuld met uitwisselingen en stages vormen een brede basis om situaties te beoordelen en keuzes te maken.

Mijn Zeeuws-Rotterdamse achtergrond sluit nauw aan bij de nuchtere cultuur binnen SeederDeBoer. Als Young Professional haal ik veel plezier uit het ontdekken en doorgronden van nieuwe situaties; iets wat ruime en diverse aanbod van oprdachten binnen het programma. Om een passende oplossing te vinden en te implementeren zal ik altijd beginnen om de situatie te doorgronden. Ik wil inhoudelijk begrijpen wat er speelt alvorens ik een aanpak kies, zo kan ik mijzelf committeren aan een oplossing en stakeholders meenemen in de oplossing.

Deel dit bericht

Comments are closed.