Leer het bedrijf kennen in 2 minuten

0
Leestijd: 2 minuten

Als succesvolle organisatie wil je succesvol blijven. Daar heb natuurlijk soms hulp van buitenaf bij nodig. We leven in een bijzondere tijd. Steeds veranderlijker, steeds minder voorspelbaar. Dan zoek je een partner. Die je helpt strategische veranderingen te implementeren. Die complexe projecten en programma’s voor je managed. Of zorgt dat je digitale ambities worden gerealiseerd.

Die partner moet, (volgens ons) inhoudelijk specialisme koppelen aan betrokkenheid. In alle lagen van de organisatie. Kritisch en confronterend als het moet, maar altijd integer. Met de oprechte intentie om te helpen. Niet met dikke rapporten. Of dure adviezen. Maar die samen problemen ontrafelt tot de kern, de essentie. Oplost. En die oplossingen implementeert. Dat vinden wij… heel gewoon.

Wij zijn SeederDeBoer. Wij helpen mensen en organisaties te laten groeien. Dat is wat ons bezielt. Daarbij vertrekken we altijd vanuit de inhoud en de specialistische kennis van de sectoren waarin we werken. Financiele dienstverlening, Woningcorporaties, Zorg, Maatschappelijke organisaties, semi-overheid Diensten… Kennis uit de ene sector kan soms heel waardevol zijn voor een andere. Die kruisbestuiving is één van onze kwaliteiten. We helpen problematiek terug te brengen tot de kern en zorgen daarna voor verbinding in de organisatie. Hierdoor is de organisatie écht in staat de juiste keuzes te maken. En te veranderen.

Dat doen we samen met onze klanten. Onze klanten hebben de drive om te veranderen. Omdat zij het verschil maken. Soms met vallen en opstaan. Maar altijd met ambitie en lef. Dat vinden wij bijzonder. Die klanten hebben geen behoefte aan consultants die een trucje herhalen. Wij vragen en luisteren. Komen dan met creatieve oplossingen, inspelend op de vraag naar groei en vernieuwing. Begrijpen dat we in een wereld leven waar geen standaardoplossingen bestaan.

Waar wij in geloven? In doen wat je zegt. Geen holle frasen. Én in kwaliteit. Investeren in vakmanschap en in persoonlijke ontwikkeling is de kern van ons bedrijf en van onze dienstverlening. Wij stimuleren vrij denken. Maar zijn nooit vrijblijvend. Gaan door tot de verandering is gerealiseerd. Geïmplementeerd. Zijn medeverantwoordelijk tot het eind. Ook als een traject lastig is. Zo bereik je samen resultaat. En daar doen we het voor.

Deel dit bericht

Comments are closed.