YSE traineeship

0
Leestijd: < 1 minuut

Blijven leren

Een quote van de directeur van de Nederlandsche Bank, Klaas Knot: “Werken aan werkzekerheid in plaats van baanzekerheid, door je te blijven ontwikkelen.” Ik was op zoek naar een baan waarin ik me snel kon ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Het YSE traineeship biedt uitstekende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting die JOU aanspreekt. Via de coaching sessies, koffiemomenten, interne-en externe trainingen word je intensief begeleid door leuke en enthousiaste collega’s.

Samen met de klant

Nog tijdens mijn studie werd ik al gegrepen door cases die voor of door consultants werden geschreven. Vraagstukken over organisatieveranderingen spreken me erg aan en ik wilde niet alleen voor klanten, maar vooral ook samen met klanten veranderingen realiseren. Verder sprak het me aan dat ik niet direct een keuze hoefde te maken voor één expertise/functioneel gebied, zoals bij andere consultancy bureaus vaak wel het geval is. Hierdoor kan ik me inhoudelijk in verschillende richtingen blijven ontwikkelen.

Kansen

Bij mijn huidige opdrachtgever, een grote multinational, werd tijdens mijn eerste gesprek al gezegd dat ik met de neus in de boter viel. Nu al krijg ik de kans om op strategisch niveau deel uit te maken van een team dat een deel van de nieuwe IM organisatie wereldwijd opnieuw vorm gaat geven. Gaaf, leerzaam, boeiend en vooral ook een mooie kans om deel van dit projectteam uit te mogen maken. De vrijheid die ik krijg is erg groot en ik kreeg al snel veel verantwoordelijkheid. Ik ben heel erg enthousiast over mijn opdracht en het getuigt ook van vertrouwen dat de YSE young professionals gelijk al op uitdagende opdrachten worden geplaatst.

– Tim

Deel dit bericht

Comments are closed.