Het Young Talent Program KPMG

0
Leestijd: < 1 minuut

Katja den Bieman studeerde International Business Administration en is nu één van de deelnemers aan het Young Talent Program. Dit is een uniek gecombineerd audit en advisory traineeship bij KPMG. In deze blog vertelt ze over haar keuze voor het traineeship.

“Mijn eerste blog ooit, wat een gekke gewaarwording! Ik wil graag iets delen over het KPMG Young Talent Program, en waarom dit voor mij de beste keuze van het afgelopen jaar was.

Het Young Talent Program (YTP) bestaat sinds afgelopen jaar, 12 ‘talenten’ startten met een programma dat je in twee jaar rondleidt langs vier verschillende afdelingen. Ik was one of the lucky few. Momenteel zit ik in mijn tweede periode en ben ik nog steeds blij dat ik mee doe. Maar waarom heb ik in eerste instantie voor het YTP gekozen?

Toen ik studeerde was ik breed georiënteerd. Ik koos International Business Administration als bachelor omdat je daar van alles wat leert. Ook mijn master Finance & Investments koos ik niet alleen omdat deze richting mij aanspreekt, maar ook omdat ik daarmee nog de meeste kanten op kon. Kortom, ik wist het nog niet helemaal.

Toen ik klaar was met studeren, ontdekte ik het YTP. Bestaat er een betere kans om er écht achter te komen wat je leuk vindt als je affiniteit hebt met cijfers? Immers leer je je vakgebied pas echt kennen on the job. In feite krijg je vier keer de kans om in de keuken te kijken, vrijblijvend, om daarna te besluiten wat je het allerleukst vindt en waar je verder in wil. Inmiddels heb ik al een periode op Advisory – Transaction Services meegelopen (erg leuk!) en zit ik sinds kort bij Audit – Corporate Clients. Een nieuwe uitdaging, ik heb er zin in!”

Deel dit bericht

Comments are closed.