Zeven redenen voor Brunel

0
Leestijd: 2 minuten

Brunel is een organisatie gespecialiseerd in het leveren van tijdelijke en lange termijn oplossingen voor kennis- en capaciteitsvraagstukken door middel van detachering, consultancy en projectmanagement. Door het jaar heen heeft Brunel  verscheidene vacatures open staan binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Healthcare. Nog niet helemaal zeker of Brunel het bedrijf voor jou is? Lees dan vooral deze zeven redenen over Brunel en raak overtuigd!

Reden 1. Access to Excellence
Brunel brengt jou als talentvolle specialist in contact met interessante opdrachtgevers. Met ons uitgebreide netwerk en effectieve aanpak zorgen wij ervoor dat jij je ambities kunt waarmaken.

Reden 2. Opleidingsmogelijkheden
Brunel vindt het erg belangrijk dat jij jezelf continu kan ontwikkelen als professional. Wij bieden je deze mogelijkheid door middel van een op maat gemaakt opleidingsprogramma. Wederom biedt Brunel je hier weer Acces to Excellence.

Reden 3. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Naast goede carrièrekansen biedt Brunel je ook uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden je naast een aantrekkelijke bonus-opportunity een gunstige pensioensregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Uiteraard vindt niet iedereen alle zaken even belangrijk, vandaar dat je bij ons kan profiteren van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket. Deze is aan te passen aan jouw persoonlijke wensen.

Reden 4. Begeleiding door (Account) Manager
Om ervoor te zorgen dat je altijd lekker op je plek zit en je alle faciliteiten hebt om jezelf goed te kunnen ontwikkelen, wordt je begeleid door een vaste (account)manager. Hiermee heb je op regelmatige basis contact. Denk aan je voortgangsgesprekken, tussentijdse evaluaties of om inhoudelijk met elkaar te sparren.

Reden 5. Cultuur
Bij Brunel wordt jouw ambitie centraal gesteld en er wordt actief met je mee gedacht. De specialisten en professionals bij Brunel delen dan ook allemaal dezelfde kernwaarden: : entrepreneurial, operational excellence en result driven. Dit is op elk niveau van onze organisatie verworven. We hechten veel belang aan een goede werkrelatie, binnen een platte hiërarchie en open cultuur.

Reden 6. In korte tijd veel ervaring opdoen
Bij Brunel zal je binnen korte tijd veel ervaring opdoen. Dit vanwege het feit dat wij relaties hebben met veel interessante bedrijven binnen diverse branches. Dit is voor jou dé kans om bij verschillende bedrijven in korte tijd veel ervaring op te doen.

Reden 7. Flexibiliteit & zekerheid
Werken bij Brunel kan op een flexibele manier met de zekerheid van een vast contract. Je kunt bij Brunel namelijk als freelancer aan de slag, maar wij bieden ook zeker vaste contracten aan. Ook voor interim-professionals.

Kortom: Access to Excellence. Overtuigd geraakt van de zeven redenen en voor een carrière bij Brunel? Kijk dan op Brunel Vacatures voor een vacature die past bij jouw ambities of lees meer blogs over Brunel!

Deel dit bericht

Comments are closed.