Zó vind je een baan bij Bol.com in 7 stappen

0
Leestijd: 2 minuten

Stap 1: Solliciteren
Bij Bol.com kun je heel makkelijk solliciteren. Zoek de vacature die bij je past op, op banen.bol.com. Ben je nog student? Dan zijn de stages wellicht interessant voor je om te bekijken! Stuur je cv met een krachtige motivatie via de ‘Solliciteer’-button naar ons op. Maak ons vooral enthousiast, zodat wij jou graag willen ontmoeten.

Stap 2: Screening
Bij de volgende stap zullen wij je opgestuurde cv en motivatiebrief screenen. Op basis hiervan zullen we je binnen twee weken laten weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Stap 3: Het eerste contact
Heb je ons enthousiast gemaakt met je cv en brief, dan zullen wij contact met je opnemen om het eerste gesprek in te plannen. Om de verwachtingen vanuit beide kanten helder te krijgen zullen we je telefonisch al vragen naar je salarisverwachtingen of je huidige salaris.

Stap 4: Het eerste gesprek
Tijdens het eerste gesprek zullen we kijken of er een klik is tussen ons en of we jou graag als nieuw teamlid willen. Dit is ook het moment voor jou om te kijken of je graag bij ons zou willen werken. Zie het gesprek als een eerste date. Wij willen graag weten of jij die enthousiaste professional bent die wij zoeken. Maar het is voor jou zelf als sollicitant erg belangrijk om na te gaan of dit de functie is die bij jou past als persoon.

Stap 5: Online Assessment
Als het eerste gesprek van beide kanten positief ervaren is, dan zul je gevraagd worden om een online assessment te maken. Deze bestaat uit een persoonlijkheidsvragenlijst, een capaciteitentest en eventueel een businesscase. Wanneer je dit allemaal hebt doorlopen, dan zullen de uitkomsten hiervan in het vervolggesprek worden teruggekoppeld door één van onze recruiters.

Stap 6: Inhoudelijk vervolggesprek
Na afronding van het online assessment zal er een tweede gesprek plaatsvinden. Daarin hebben we het uitgebreider over de inhoud van de functie. Is de functie precies wat jij ervan verwacht? En ben jij ook echt de perfecte kandidaat?

Stap 7: Aanbod
Heb je alle stappen positief doorlopen en ben je enthousiast over de functie? Dan zullen we jou een aanbod doen bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Aanbieding akkoord en contract getekend? Als nieuwkomer maak je tijdens de informatieve New Hire- Day kennis met
alle ins en outs van onze winkel.

Wacht niet langer met solliciteren en kijk op banen.bol.com voor een vacature die bij jou past!

Deel dit bericht

Comments are closed.