Jouw toekomst bij de rabobank

0
Leestijd: < 1 minuut

WAAR START JIJ?
Wil jij onderdeel zijn van deze coöperatieve bank? Dat kan. De Rabobank biedt jou uitdagende traineeships: Corporate Management Traineeship en Management Traineeship ICT. Maar ook ambitieuze startersfuncties: Mergers & Acquisitions en Equity Capital Markets, Mid Office Product Control, en het Global Financial Markets Rotation Programme. Het maakt niet uit waar je start, je krijgt overal verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Een loopbaanpad dat is afgestemd op jouw toekomst bij de Rabobank.

KIJK VOORUIT
Jij als starter hebt een droom en Rabobank biedt jou de kans om die te realiseren. Durf jij verantwoordelijkheid te nemen en overtuigend je visie uit te dragen? Ben jij die jonge persoon met lef en een aansprekende persoonlijkheid, met ambitie en een gave om anderen te inspireren? Dan is Rabobank op zoek naar jou! Zorg voor een onderscheidend cv met daarbij een gezonde portie ambitie.

Ben je benieuwd of Rabobank samen met jou een toekomst kan vormgeven? Regeren is vooruitzien. Start nu je toekomst bij de Rabobank. Bekijk de traineeships, programma’s en startersfuncties op rabobank.nl/gratuates

Deel dit bericht

Comments are closed.