Wouter Poncin werkt iedere dag aan High Tech-ontwikkelingen binnen de bank.

0
Leestijd: < 1 minuut

High Tech van levensbelang

High Tech is een vrij brede vakterm, het gaat van ‘mobiel bankieren apps’ tot aan het automatiseren van datacentra. Van de inzet van cloud-diensten tot het onderzoeken van nieuwe state-of-the-art technieken. High Tech speelt een essentiële rol binnen de bank. In feite zijn we een IT-bedrijf met een bancaire functie.

Grote uitdagingen

Er zijn op IT-gebied veel uitdagingen. Zo zijn er bijvoorbeeld Ddos aanvallen op onze servers. Het betalingsverkeer moet iedere dag op orde zijn en er vinden miljoenen transacties plaats die goed moeten verlopen. We zijn continu bezig met innovaties, zoals nieuwe manieren van betalen of het ontwikkelen van online diensten. Daarnaast zorgen we er voor dat onze eigen collega’s iedere dag kunnen werken.

High Tech Traineeship

In het traineeship word je uitgedaagd om continu te zoeken naar nieuwe High Tech oplossingen. Trainees zijn een goede toevoeging aan het team vanwege hun enthousiasme en nieuwe ideeën. Als trainee wordt je bovendien niet alleen vaktechnisch opgeleid. Er is ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. 

Direct betrokken bij de besluitvorming

We bieden je als High Tech trainee verschillende voordelen. Je bent direct nauw betrokken bij de besluitvorming en toepassing van nieuwe ontwikkelingen. Maar bovenal is het een fijne werkgever met uitdagende IT-projecten en leuke collega’s.   

 

“In feite zijn we een IT-bedrijf met een bancaire functie.” 

 

Deel dit bericht

Comments are closed.