Jos Baars, werken bij Vitens na het traineeship – Vitens

0
Leestijd: < 1 minuut

Tijdens het traineeship
In de twee jaar van het traineeship heb ik door de gehele organisatie heen opdrachten gedaan. Zeker in het laatste halfjaar heb ik de kans gegrepen om mij verder te verdiepen in de ambities en duurzaamheidsdoelstellingen die Vitens heeft. In de coaching gesprekken en voortgangs-gesprekken met leidinggevenden was ruimte om mijn verbazing uit te spreken hoe de verdere opschaling van hele mooie initiatieven deels ontbrak. Vaak bleek het in de implementatie van duurzaamheidsinitiatieven spaak te lopen.

Na het traineeship
Na mijn traineeship heb ik de vrijheid gekregen om een nieuwe functie te creëren waarin ik de processen tussen innovatie, beleid en implementatie beter kan laten verlopen. Nu werk ik vanuit de operatie, maar vooral tussen de verschillende afdelingen in om tot daadkrachtigere duurzaamheidsdoelstellingen te komen én deze ook uit te voeren.

Het traineeship heeft mij geholpen om mijzelf te ontwikkelen op persoonlijk leiderschap, ambities stellen en plezier vinden in werk. Ik kreeg er de vrijheid mijn eigen koers te bepalen en uiteindelijk een eigen functie te creëren.

Jos Baars
Oud trainee, huidig Specialist Duurzame Bedrijfsvoering

Het traineeship bij Vitens
Deel dit bericht

Comments are closed.