Dirk over werken bij Nestlé Nederland

0
Leestijd: 2 minuten

Regional Account Manager

Startdatum Nestlé September 2015
Studie Msc. Business Administration- Strategic Management
Passies en hobby’s Sport

Hoe ben je bij Nestlé Nederland terecht gekomen?

De eerste keer dat ik met Nestlé Nederland in contact kwam, was tijdens het FMCG-diner van de Erasmus Recruitment Days. Ik had meteen een klik met de personen die werken bij Nestlé en na dit diner was ik ontzettend enthousiast over Nestlé. Ik heb mij vervolgens direct aangemeld voor de Nestlé Business Course. Tijdens de Business Course werd dit gevoel nog sterker. Toen het verlossende telefoontje kwam dat ik op 1 september 2015 mocht beginnen in het Young Talent Programme, vond ik dat helemaal geweldig.

Mijn loopbaan bij Nestlé

In het Young Talent Programme begin je als Regional Account Manager in field sales, ook wel de buitendienst genoemd. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een flink aantal klanten (supermarkten en tankstations) in jouw gebied. Door met hen te praten over hun ervaringen en behoeften leer je ontzettend veel over hoe het er op de winkelvloer aan toe gaat en tegelijkertijd ook alles over de producten die Nestlé aanbiedt. Je krijgt de vrijheid om op een creatieve manier acties te initiëren met als doel de omzet van de klant te vergroten. Het is ook leuk om te merken dat de relatie met de klant steeds beter wordt. Ik vind deze functie echt een leerzame start van mijn carrière bij Nestlé!

Waarom Nestlé?

De open sfeer bij Nestlé ervaar ik als heel positief. Het komt elke week meerdere keren voor dat ik door iemand op kantoor wordt gebeld omdat hij/zij het leuk vindt om te horen hoe het op ‘de weg’ is en hoe het met mij gaat. Ik stel deze oprechte belangstelling van collega’s op kantoor enorm op prijs. Daarnaast biedt dit mij de mogelijkheid om mijn ervaringen en ideeën te delen met collega’s die al jaren bij Nestlé werkzaam zijn. In mijn functie als Regional Account manager ben ik niet veel op kantoor, wat niet wegneemt dat ik het gevoel heb dat ik ‘op afstand’ al een hechte band heb opgebouwd met veel collega’s.

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Lees hier meer over werken bij Nestlé

Deel dit bericht

Comments are closed.