Ervaring van Menno Keuper als stagiair – Allen & Overy

0
Leestijd: < 1 minuut

In 2014 heb ik meegedaan aan The Insiders, een Business Course van Allen & Overy.  Vijf dagen in Amsterdam en Londen werken aan de case, een overnamegevecht. Na de business course mocht ik tijdens m’n master een studentstage lopen op corporate litigation. Daar hoefde ik niet lang over na te denken.

Ik had al op een aantal andere kantoren rondgelopen, dus die kon ik mooi met elkaar vergelijken. Vanaf de eerste dag werd ik – vaak door partners – bij van alles betrokken: van het bedenken van een processtrategie tot het schrijven van een pleitnotitie.  Mensen voor wie ik werkte namen echt de tijd om te sparren en de uitkomst van m’n werk te bespreken. Het was ontzettend leerzaam en gezellig. 

Sfeer is natuurlijk ook erg belangrijk, zo niet belangrijker, en die was echt goed. Mensen (ook partners) waren heel toegankelijk en behulpzaam en er werd veel gelachen. Als student werd ik samen met de andere studenten naar allerlei sociale events meegenomen, van borrels en sportteams tot het medewerkersweekend. 

Ik heb fantastische maanden gehad en heb er uiteindelijk zelfs een baan aan over gehouden. Aanrader!

Deel dit bericht

Comments are closed.