Finance trainee NS

0
Leestijd: < 1 minuut

Samen voor de reiziger

Ik ben afgestudeerd in bedrijfskunde en heb mezelf tijdens deze studie gespecialiseerd in financiële richting. Toen ik midden in mijn afstudeerperiode zat, kwam NS bij mij op de radar. Daarna is het eigenlijk behoorlijk snel gegaan en voor ik het wist was ik finance trainee. Momenteel ben ik in het traineeship als business controller voor de OV-fiets aan de slag. Dat houdt onder andere in dat ik de sparringpartner ben voor de business, voor zowel financiële als niet financiële initiatieven . Het is bijzonder om vanuit deze rol invloed uit te oefenen op hoe reizigers onze dienstverlening ervaren. Ik zie mezelf dan ook als verbinder tussen onze business en de financiële kolom. Samen maken we ons sterk voor het verbeteren van de reiservaring van onze klanten en proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden.

“Het is bijzonder om als finance trainee van de Ns invloed uit te oefenen op hoe reizigers onze dienstverlening ervaren.”

Organisatie met veel mogelijkheden

NS is een warm bedrijf. De mens achter de medewerker wordt hier écht gezien. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de mogelijkheden die je hebt om opleidingen te volgen. En er wordt van alles naast het werk gedaan, zoals sportdagen en andere events. Dat maakt NS een betrokken organisatie waar ook ruimte is voor eigen initiatief. Zo heb ik samen met andere finance trainees een ‘One Finance’-bijeenkomst georganiseerd voor zo’n 350 mensen. Het was gaaf om zelf invulling te mogen geven aan deze dag en om voor onze CFO en alle andere finance-collega’s de finance-visie te mogen presenteren. Het lijkt me geweldig om als volgende stap een postmasteropleiding te volgen tot registercontroller en dan vervolgens door te groeien naar een rol als manager. Natuurlijk wel binnen de muren van NS!

Deel dit bericht

Comments are closed.