IT Masters 2018, iets voor jou?

0
Leestijd: 2 minuten

Silicon Valley. De heilige graal van de digitale wereld en de bakermat van de toekomst. Hier werken de allergrootste tech giganten dagelijks aan nieuwe technieken die het leven van alle mensen op aarde moet verbeteren. Denk aan toonaangevende bedrijven als Google, Apple, eBay, Facebook en Tesla. De meest briljante IT’ers ter wereld worden allemaal naar deze plek gebracht om zich te buigen over complexe probleemstukken op technologiegebied. Zelf rijdende auto’s, the internet of things en ruimtevaart voor de normale burger: alles wordt hier ontwikkeld. Werken in ‘The Valley’ is een droom voor velen. Voor jou ook? Lees dan snel verder, want IT Masters 2018 biedt jou de kans om te proeven hoe dat is!

IT Masters 2018 is een tech-event dat jaarlijks wordt georganiseerd door Moongro, in samenwerking met Financieel Dagblad en BNR radio. Het event is bedoeld voor alle talentvolle, hoogopgeleide studenten die in contact willen komen met vooraanstaande IT bedrijven. Specialisten van onder meer KLM, TomTom en Coolblue hebben vorig jaar tal van onderwerpen op het gebied van IT behandeld. En ook dit jaar staan er weer grote spelers op het programma. Wie dat zijn, houden we nog even geheim.

IT Masters 2018 ziet er als volgt uit. Het eerste onderdeel is het IT Master debat. Hierbij zijn zowel startups als multinationals aanwezig om met studenten het debat aan te gaan over de match tussen IT-talent, nieuwe technologieën en innovaties. Hierna volgt het eerste deel van de Breakout sessie, waarin groepen van 20 IT studenten een specifiek vraagstuk van een bedrijf proberen op te lossen. Na de lunch volgt de CTO College Tour waarbij twee CTO’s van topbedrijven spreken over de toekomst van IT.

Na dit onderdeel volgt het tweede deel van de Breakout sessie. In de slotkeynote en de plenaire finale worden door middel van een quiz vier studenten uitgekozen die met elkaar gaan strijden om het ticket naar Silicon Valley in Californie. De beste van hen wint een geheel verzorgde, vijfdaagse trip naar het Walhalla van de technologiewereld. Vorig jaar was Ruben Koeze de gelukkige winnaar. In zijn blog lees je meer over zijn ervaringen in Silicon Valley!

Ben jij een echt IT beest en wil jij graag bij deze inspirerende en leerzame dag zijn vol met interessante bedrijven, sprekers en opdrachten? En wil je daarnaast kans maken op die trip naar The Valley?

Deel dit bericht

Comments are closed.