Jessica over afstuderen bij Perfetti van Melle

0
Leestijd: 2 minuten

Voor de master Supply Chain Management zocht ik een leuk bedrijf waar ik mijn thesis zou kunnen schrijven. Omdat het mijn laatste stage ooit zou worden, wilde ik het onderzoek bij een groot productie bedrijf uitvoeren met producten die ik ook zou kunnen kopen. Terwijl ik in de supermarkt mijn boodschappen aan het doen was zag ik Mentos in de schappen liggen en leek het mij leuk om bij het bedrijf te werken die achter de Mentos zit. Thuis ging ik Googlen en zag dat Perfetti Van Melle niet alleen Mentos produceert, maar ook mijn favoriete Engelse drop met het merk Klene! Ik was al helemaal enthousiast en schreef meteen mijn motivatiebrief voor de open sollicitatie. Binnen twee weken kreeg ik de uitnodiging om op gesprek te komen met de demand manager van het bedrijf om afstuderen bij Perfetti van Melle te bespreken.  

Het gesprek met de manager ging goed, en de opdracht leek mij erg interessant om te onderzoeken. Wat ik erg fijn vond was de flexibiliteit en begrip van de manager. Tijdens de thesis waren er gewoon nog lessen ingepland en die wilde ik graag bijwonen, op deze dagen kon ik zonder problemen thuis werken. Ook hoefde ik niet mee te werken en had alleen mijn eigen project. In verband met de vakken die nog moesten worden gevolgd was deze flexibiliteit ook erg fijn. Voor de opdracht had ik vooral data nodig die de collega’s op de afdeling mij snel gaven, en voor alle vragen kon ik ook zonder problemen bij hen terecht. Wanneer ik de manager nodig had om mee te sparren over ideeën, was hij altijd bereid er tijd voor vrij te maken en er met enthousiasme over te praten.

Afstuderen bij Perfetti van Melle heeft mij een hele leuke laatste stage gegeven om mijn studententijd mee af te sluiten!

Klik hier om meer verhalen te lezen over ervaringen met Perfetti van Melle

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.