Stressloos naar je droombaan

0
Leestijd: < 1 minuut

Wanneer je net bent afgestudeerd en begint aan het oriëntatieproces, is het altijd eventjes lastig. Er zijn zoveel overzichtjes met mogelijkheden dat je het overzicht alleen maar kwijt kan raken. Je speurt tientallen websites af die allemaal volstaan met vacatures en events. Soms, als je precies weet waar je naar op zoek bent, kan dit juist heel fijn zijn. Dan is het een kwestie van enkele filters instellen, een paar vacatures aanklikken en je motivatiebrief en cv enkele keren uploaden.

Als je nog een beetje zoekende bent, is dit echter een stuk lastiger. Zou het niet makkelijker zijn als iemand anders naar jouw droombaan zoekt?

Stel het je eens voor

Jij bent niet degene die eeuwig filters loopt in te stellen in de hoop dat je die ene spannende vacature een keer toevallig tegenkomt. Ook hoef je geen avond in te plannen om uit een lijst van 3496757 vacatures één of twee vacatures uit te kiezen.

De Talentpool van Moongro neemt jou het oriëntatieproces uit handen. Je laat één keer je gegevens achter, wat nog geen vijf minuutjes duurt. Moongro neemt vervolgens contact met je op wanneer er een interessante optie voorbij komt. De vacature wordt uitvoerig met je doorgenomen, zodat je een goed beeld hebt van de functie en het bedrijf.

Dat betekent overigens niet dat je 30 keer per week gebeld wordt. Alleen de vacatures en de job-events die precies bij jou passen worden geselecteerd. De herfstvakantie kan je lekker weg, de kerstvakantie staat in het teken van de après ski en alle feestjes kan je meepakken; de vacatures worden voor jou uitgezocht. Je hoeft alleen maar te solliciteren en je telefoon op te nemen. Hoeveel makkelijker kunnen we het nog maken?

Schrijf je hier in voor de Talentpool en ontdek het ultieme gemak!

Deel dit bericht

Comments are closed.