Succesvol op tinder met deze banen!

0
Leestijd: 2 minuten

Het vrijgezellenleven gaat niet iedereen even goed af. Soms heb je gewoon even behoefte aan wat aandacht. Om het leven als vrijgezel iets aangenamer te maken, is dating-app Tinder in het leven geroepen. Een daverend succes met 2,8 miljoen Nederlandse gebruikers.

Op een Tinderprofiel zijn een aantal dingen te bekijken. De profielfoto, toch wel het belangrijkst, verschijnt groot in beeld en er is een ruimte om te vertellen wie je bent en waarin jij je interesseert. Er zijn al duizenden artikelen geschreven over de profielfoto’s en biografieën die jou de ‘made in heaven Tindermatch’ zouden moeten  bezorgen. Uit onderzoek van Tinder zelf blijkt echter dat óók je baan veel invloed kan hebben op je Tindercarrière. Met welke baantjes scoor je nou de meeste matches?

De jongens vs. de meisjes

Er zit een groot verschil tussen de populairste beroepen onder de dames en de heren. Fysiek zwaar werk is tegenwoordig (gelukkig) niet meer alleen voor mannen weggelegd, maar mannen blijken wel vaker naar rechts geswyped te worden wanneer ze traditionele mannenberoepen uitoefenen. In de Tinder-top 15 vinden we bijvoorbeeld piloten, brandweerlieden, politie-officiers en militairen terug. Ondanks de vele uren die je onderweg bent, heb je als piloot zelfs de grootste kans op een match. Lid worden van de mile-high club maakt blijkbaar deel uit van menig bucketlist..

Het lijstje van de vrouwen ziet er echter heel anders uit. Hoewel je misschien zou verwachten dat modellen de lijst aanvoeren, staat dit beroep slechts op nummer 10. Als mannelijk model heb je zelfs meer kans op een match dan een vrouwelijk model; daar staat modellenwerk op plek 8. De ladies hebben meer kans op een match wanneer ze hun brood verdienen door mensen te helpen met ongemakken. Fysiotherapeute staat bovenaan het lijstje, waarop ook logopediste, apotheker, doktersassistente en mondhygiëniste voorkomen.

Er zijn ook een aantal beroepen die het altijd goed doen op Tinder. Ondernemers hebben het grootste aantal matches. Zowel bij de mannen als de vrouwen staat dit beroep in de top 3. Leerkrachten horen in deze rubriek ook bij de besten van de klas, gezien het feit dat dit beroep bij de vrouwen op 5 en bij de mannen op 6 staat. De personal trainer is het laatste beroep dat op beide lijstjes voorkomt.

Jouw Tindercarrière?

Hieronder kan je zelf bekijken of jouw beroep ook succes op datinggebied oplevert. Staat jouw baan er niet tussen? Niet getreurd. Het is nooit te laat om op zoek te gaan naar een andere baan, wellicht kan je hier je nieuwe baan vinden. Daarnaast is het onderzoek enkel gebaseerd op Amerikaanse Tinder-gebruikers, dus kunnen we succes niet garanderen.

Succes met Tinderen!

Meest succesvolle baantjes op Tinder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht

Comments are closed.