Tiffany Pergens: Trainee Provincie Gelderland – NBT

0
Leestijd: 2 minuten

Sinds kind heb ik een grote passie en betrokkenheid voor de leefomgeving. Om deze reden koos ik in 2012 voor de opleiding Urban Design (HBO). Vervolgens ben ik doorgestroomd naar Planologie waarbij ik mij gespecialiseerd heb in water en natuuropgaven. Voor een persoonlijke verdiepingsslag heb ik in 2016 er bewust voor gekozen om een master opleiding te volgen (Cities, Water & Climate Change). Tijdens mijn studies heb ik onderzoeken gedaan naar ruimtelijke kwaliteit, ruimtelijke inpassingen, klimaatadaptatie, hoogwaterveiligheid en grensoverschrijdende samenwerkingen.

Naast mijn studie heb ik onder andere gewerkt bij een zelfstandig adviesbureau op het gebied van duurzaamheid (energietransitie) en heb ik diverse stages gedaan. Deze ervaringen gaven mij inzichten in de rol die ik als een professional zou kunnen vervullen: een beleidsondernemende rol waarbij ruimte bestaat om kansen actief op te pakken en de juiste partijen verbinden. Mijn wens was om deze rol met passie te kunnen vervullen. Hiernaast ben ik altijd op zoek naar ontplooiing waardoor het traineeship bij NBT een mooie kans is. De aandacht voor persoonlijke ontwikkeling waarbij ruimte bestaat voor zelfinzichten, reflectie en groei zijn zeer waardevol voor mij.

Het traineeship

Bij het traineeship werden mijn passies & wensen gekoppeld aan de kansen bij de provincie Gelderland. Ik ben dankbaar dat ik deze kans heb gekregen. Bij de provincie Gelderland kan ik mijzelf verder ontwikkelen en een verbindende rol tussen water, energie en bodem opgaven vervullen. Daarnaast werk ik aan het omgevingsmanagement rondom geothermie projecten. Het bewust bezig zijn met je eigen talenten vind ik een waardevolle toevoeging van het traineeship bij NBT. Tot slot heb je de kans om jezelf en een organisatie écht te leren kennen met het traineeship in twee jaar tijd. Dit vind ik persoonlijk zeer waardevol en echt een verrijking van mijn bewustzijn. Het traineeship biedt een waardevolle basis waarop je goed kan bouwen voor de toekomst!

Tiffany is trainee van april 2019 tot april 2021.

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.