Young Talent medewerker Cees over werken bij KPN

0
Leestijd: < 1 minuut

Op 1 september begon ik met het werken bij KPN Commerce Young Talent Program . Dit startte met een introductieperiode van een maand waarin ik operationeel mocht meedraaien in levendige winkels, mee mocht lopen met toegewijde monteurs in Amsterdam en trainingen heb gekregen van (en met) fantastische collega’s. 

Na die eerste maand ben ik begonnen bij een afdeling die verantwoordelijk is voor het continu optimaliseren van de sales organisatie Zakelijke Markt binnen KPN. Daar ben ik aangesloten bij een team wat zich toewijdt aan innovatie en verandering, twee onderwerpen die mij altijd al enorm hebben geïnspireerd. Dit heb ik tijdens de sollicitatieprocedure voor het Young Talent Program ook aangegeven. Het feit dat ik dan uiteindelijk in een team en afdeling zit wat zich bezighoudt met juist die onderwerpen geeft me het gevoel dat er goed wordt meegedacht door alle betrokkenen binnen het programma en dat geeft vertrouwen. 

Wat kan ik verder nog vertellen? Betrokkenheid wordt van je verwacht en beloond als je het combineert met een gezonde dosis enthousiasme, initiatief en teamspirit. Alleen ga je snel, maar samen gaan we verder, ongeacht op welke afdeling iemand werkt. We hebben daarom bijvoorbeeld allemaal het gemeenschappelijke commitment om elke dag duurzamer te werken dan gisteren en dat voel je door de hele organisatie. In december mag ik twee dagen meehelpen met het Mooiste Contact Diner, een prachtig initiatief  vanuit KPN waar we samen de strijd tegen eenzaamheid aangaan.

Geloof me als ik schrijf dat ik na twee maanden nog steeds de overtuiging heb dat de mogelijkheden binnen een bedrijf als KPN eindeloos zijn! Lees hier meer over werken bij KPN.

~ Cees

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.