Werkervaring als Product Developer Nedap

0
Leestijd: 2 minuten

EVEN VOORSTELLLEN
In 2012 heb ik deelgenomen aan de Nedap Masterclass. Na de Masterclass heb ik mijn studie Product Developer afgerond bij Nedap. Toen ik terugkwam uit Amerika was ik op zoek naar een baan waarin ik direct verantwoordelijkheid zou krijgen en meteen waarde kon toevoegen. Hierin heb ik met Nedap de perfecte werkgever gevonden.

STUDIE
Tijdens mijn studie Technische Natuurkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen merkte ik dat ik, naast een passie voor techniek, veel energie en voldoening haal uit de ontwikkeling van een idee tot een product. Naast mijn studie vond ik het gaaf om bezig te zijn met de creatie van bijvoorbeeld een nieuw carrière event of de ontwikkeling van nieuwe sponsormogelijkheden voor mijn studievereniging. Hierdoor besefte ik dat ik dit ontwikkeltraject echt heel gaaf vind en bij Nedap is dat nu een van mijn dagelijkse werkzaamheden.

NEDAP RETAIL ANALYTICS
In februari 2013 ben ik bij Nedap begonnen in de business unit Retail. Daar ben ik betrokken bij de ontwikkeling van een nieuw dataplatform waarin we retailers online informeren over hoe hun winkels ervoor staan. Sinds begin 2014 ben ik Product Owner van dit platform. Dit houdt in dat ik de visie en het toekomstplaatje moet bewaken. Omdat het nog een jong product is ben ik hiervoor regelmatig in gesprek met onze partners en klanten. De wisselwerking tussen ontwikkeling aan de ene kant en het commerciële aspect aan de andere kant maakt het leuk en uitdagend.

VERANTWOORDELIJKHEID
Als ik één woord zou moeten kiezen wat Nedap het best voor mij zou typeren dan zou ik kiezen voor ‘verantwoordelijkheid’. De vrijheid de Nedap haar werknemers geeft en het vertrouwen dat ik krijg van mijn collega’s zorgen ervoor dat ik het beste van mezelf kan laten zien. De verantwoordelijkheid die je bij Nedap krijgt zorgt ervoor dat je buiten je comfort zone moet treden en nieuwe uitdagingen aan moet gaan. Dit alles maakt Nedap een erg gave omgeving om te werken.

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.