Interview met Florence den Biesen

0
Leestijd: 2 minuten

Hoe is het om na je stage verder te gaan bij een bedrijf? Florence deed dit bij Moongro en daarom vertelt zij in een interview over haar ervaring. Lees hier het interview met Florence den Biesen en kom er achter.

Interview met Florence den Biesen

  • Welke functie heb je bij Moongro en wat houdt deze functie in?

Ik ben na mijn stage bij Moongro gestart als recruiter en assistent accountmanager. Voor mijn functie binnen de recruitment zoek ik kandidaten voor bepaalde functies. Ik ben verantwoordelijk voor de benadering via LinkedIn, het telefonische contact en de overdracht naar het desbetreffende bedrijf. Daarnaast ondersteun ik de accountmanagers met het voorbereiden van evaluatiegesprekken doormiddel van het opstellen van statistieken via google analytics.

  • Hoe ervaar je de sfeer en een dag op kantoor bij Moongro?

Mijn werkzaamheden vinden vooral plaats vanuit huis maar de lijntjes binnen Moongro zijn erg kort en iedereen is heel toegankelijk. Als ik weer een dag op kantoor kom werken dan is het altijd gezellig. Het is net een warm bad. Er is een hele goede balans tussen de gezelligheid en de werkmentaliteit op kantoor. De gezamenlijke lunch en wandeling draagt ook zeker bij aan de goede sfeer onder alle collega´s!

  • Wat zijn jouw werkzaamheden/verantwoordelijken/projecten waar je mee bezig bent bij Moongro?

De werkzaamheden die ik doe zijn elke week verschillend. Verschillende aanvragen voor werving voor kandidaten en verschillende soorten statistieken. Wat mijn meest constante werkzaamheden zijn, zijn toch de statistieken die elke week voor evaluaties moeten worden opgemaakt.

  • Hoe heb je jezelf ontwikkeld op zowel persoonlijk als zakelijk vlak tijdens deze stage?

Van mijn tijd als stagiaire heb ik heel veel geleerd. Omdat soms de digitale barrière bij mij door de corona crisis erg groot was, was het erg belangrijk om voor mijzelf en mijn ontwikkeling op te komen. Moongro is ook heel erg gegroeid de afgelopen maanden en dat vergde ook veel flexibiliteit. Daarnaast heb ik mij op sales gebied goed kunnen ontwikkelen. Door de zelfstandigheid die wij hebben gekregen van Moongro heb ik veel gesprekken met kandidaten mogen voeren en hier ook veel leerpunten uit kunnen halen. Je krijgt een echt inkijkje in de zakelijke wereld!

  • Wat waren de uitdagingen bij de recruitment activiteiten en projecten die je hebt uitgevoerd?

Het uitdagende stuk van recruitment is kandidaten overtuigen van de functie. Echt het stukje verkopen van het bedrijf naar de kandidaat toe. En soms heb je ontzettend leuke gesprekken en kom je erachter dat de functie waarvoor je iemand hebt benaderd toch niet perfect past. Dan is het de uitdaging om een andere functie binnen ons netwerk voor te leggen aan die kandidaat. Daarnaast vond ik het ook een uitdaging om verschillende artsen en verpleegkundige te zoeken voor verschillende organisaties tijdens de coronacrisis.

  • Wat voor advies zou je geven aan toekomstige stagiaires bij Moongro?

Maak gebruik van de mogelijkheid om te groeien in het bedrijf. Je kan alle kanten op en mag overal meekijken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Moongro daagt je uit om nog meer uit jezelf te halen en je verder te brengen op zakelijk gebied. Pak deze mogelijkheid en maak er een mooie leerzame stage van!

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.