Mijn Transformatie-opdracht bij een grote financiële dienstverlener — Bas Kamperman

0
Leestijd: 2 minuten

Het is dinsdagmorgen en ik sta op het treinperron te wachten op mijn trein richting Den Haag. Het is nog vroeg – de verkoopmedewerker van de Kiosk moet hard werken om alle slaperige reizigers van een cafeïneshot te voorzien. Vanmiddag word ik op kantoor verwacht voor een werksessie met collega’s bij de klant. We gaan samen brainstormen over de inrichting van de kwartaaldoelen. Aan mij de taak om vandaag de brainstormsessie te faciliteren en naderhand de uitkomsten te implementeren. Ik heb er zin in! Maar eerst sluit ik nog even aan in de rij voor m’n bakje koffie…

Mijn naam is Bas Kamperman en ik ben op 1 september 2021 gestart met het Consultancy Traineeship bij SeederDeBoer. Snel na mijn start ben ik begonnen met mijn eerste opdracht op een IT-afdeling van een grote financiële dienstverlener in Den Haag. De teams binnen deze afdeling zijn verantwoordelijk voor het leveren van betrouwbare IT-diensten en daarmee een belangrijke speler in het IT-landschap van deze organisatie. Aan mij de taak om de samenwerking en communicatie tussen deze teams te verbeteren.

Naast het faciliteren, implementeren en optimaliseren van een uniforme werkwijze op het gebied van kwartaaldoelstellingen, heb ik mij nog met allerlei andere veranderinitiatieven beziggehouden. Zo help ik meer dan vijftig IT-teams door ze te ondersteunen op het gebied van kennisdeling en samenwerking. Daarnaast organiseer en host ik vanuit mijn rol bij de Communication Club allerlei events, heb ik een buddy systeem geïmplementeerd en optimaliseer ik de interne communicatie. Je leest het al, van alles en nog wat. Een vrije rol met veel ruimte voor eigen initiatief. Dat alles met als doel; een transparante en effectieve samenwerking.

De ondersteuning en trainingen vanuit SeederDeBoer zijn erg waardevol. Veel trainingen die worden aangeboden zijn erg praktisch ingesteld waardoor je de geleerde vaardigheden direct kunt toepassen bij je opdrachtgever. Hierdoor heb ik mij – op zowel professioneel als persoonlijk vlak – snel kunnen ontwikkelen.

Binnenkort loopt mijn opdracht af. Ik kijk uit naar mijn volgende uitdaging en heb zin om mijn opgedane kennis en kunde toe te passen binnen een nieuwe context! Ben je ook geïnteresseerd in het Consultancy Traineeship van SeederDeBoer klik dan hier.

Deel dit bericht

Comments are closed.