Hulp bij het vinden van jouw droombaan?

0
Leestijd: 3 minuten

Wat is een Talentpool?

Een talentpool is een database met toptalenten die op zoek zijn naar een startersfunctie of traineeship. Als je jezelf inschrijft door middel van het talentpool formulier gaat Moongro jou helpen met het zoeken naar jouw droombaan! Ben je dus pas afgestudeerd en opzoek naar een baan na je studie? Lees dan hieronder verder wat Moongro kan betekenen voor jou! Moongro wil zoveel mogelijk hbo- & wo-talenten gelukkig maken door hen te koppelen aan de juiste bedrijven en te helpen de eerste, vaak onzekere, stappen op de arbeidsmarkt zo makkelijk en snel mogelijk te maken. Door data en slimme technologie te koppelen aan een sterk recruitment team zijn wij in staat om snel de juiste match te maken tussen onze talenten en onze klanten. Hierbij staan bij ons de talenten centraal!

Waarom zou jij je moeten inschrijven in de Moongro Talentpool?

Jouw droombaan Nadat je inschrijving voltooid is, wordt er direct op basis van data een snelle scan gemaakt of we een vacature hebben die bij jou past. Indien dit het geval is neemt een van onze Career consultants contact met jou op. De Career consultant gaat jou vervolgens helpen met het optimaliseren van jouw cv en motivatiebrief: zij weten als geen ander waar bedrijven kandidaten op beoordelen. Hiernaast bereiden ze je voor op de eerste gesprekken en begeleiden ze je gedurende het sollicitatieproces op een persoonlijke en fijne manier. Met je inschrijving voor de talentpool van Moongro worden je kansen aanzienlijk vergroot om de juiste baan te vinden! Het laatste nieuws Op basis van jouw profiel en de gegevens die jij hebt ingevuld, houden wij je als eerste op de hoogte van relevante vacatures, traineeships, inhousedagen en business courses. Zo ontvang je altijd een gepersonaliseerde mail met vacatures en events die voor jou relevant zijn. Ook houden wij je op de hoogte van eventuele nieuwe lanceringen van Moongro. Begin 2019 starten wij met een bedrijfskeuzetest, waarbij je door het maken van een test gematcht wordt met bedrijven die bij jou passen op basis van cultural fit.

Nog niet overtuigd? Lees de FAQ

Ik heb een erg goed profiel en ik ben al een paar keer benaderd; waarom zou ik me nog willen inschrijven? Moongro werkt voor de top 300 bedrijven in Nederland. Veel van deze bedrijven krijgen honderden aanmeldingen op 1 vacature. Moongro heeft met al deze bedrijven een directe relatie en kan er daardoor voor zorgen dat jouw cv boven op de stapel komt te liggen! Ga ik nu heel vaak gebeld worden? Nee, absoluut niet. Er wordt bij je inschrijving kort contact met je opgenomen en vervolgens wordt er alleen contact met je opgenomen wanneer jouw profiel aansluit bij één van de openstaande vacatures en recruitment events. Wat doen jullie met mijn gegevens? Deze bewaren wij in onze database en wij delen alleen jouw gegevens met onze klanten met jouw toestemming. Wij zullen je incidenteel vragen of de gegevens die wij in onze database hebben staan nog up-to-date zijn. Wij handhaven volledig de regels van de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming). Wanneer jij je wil uitschrijven uit onze database, om wat voor reden dan ook, dan is dit geen enkel probleem. Ik weet nog helemaal niet waar ik wil werken, hoe word ik dan gematcht aan een vacature? Aan de hand van jouw achtergrond (studie, interessegebieden, nevenactiviteiten, cijfers etc.) kunnen de Career consultants al een goed beeld schetsen van waar jij eventueel tussen zou passen. Daarnaast lanceert Moongro begin 2019 een test waarbij je aan de hand van een speciaal ontwikkelde test gematcht wordt aan verschillende bedrijven op basis van cultural fit. Dit geeft jou een indicatie bij welk bedrijf je zou passen. Ben je pas afgestudeerd, opzoek naar een topfunctie en enthousiast geworden om geholpen te worden met de zoektocht naar jouw droombaan? Schrijf je dan nu in door te klikken op onderstaande button en we spreken elkaar snel!

Interesse?

Mocht je nog vragen hebben omtrent de talentpool of heb je een ander vraagstuk gedurende jouw stap richting de arbeidsmarkt? Wij helpen je graag verder. Hiervoor kun je contact opnemen met Noortje Smits, Career Consultant. Je kunt haar bereiken via Noortje.smits@moongro.com

Aanmelden Talentpool

Deel dit bericht

Comments are closed.