Na je studie een traineeship in Rotterdam!

0
Leestijd: 2 minuten

Je bent student, alles gaat lekker. Punten in de pocket en het einde van je studie is in zicht. BSA? Nooit van gehoord. De voldoendes shinen op je cijferlijst en je zit heerlijk in je studentenflat met je maatjes op drie vierkante meter.
Oke, misschien gaat niet alles zo van een leien dakje maar in ieder geval weet jij dat je je studie gaat halen.
Maar dan komt de openbaring. Wat moet je eigenlijk hierna doen? Je houdt van je studentenflatje, je houdt van Rotterdam. En je wilt niet weg bij je maten. Moet je weer terug naar je ouders? In je 1 persoonsbedje met het behang waarvan je op je achtste zei dat je het voor altijd geweldig zou vinden? Of ga je volwassen worden en opeens een baan zoeken? Maar dat klinkt ook nog niet aantrekkelijk. Daarnaast weet je eigenlijk nog niet helemaal wat alle functies precies inhouden. Je wilt werken en geld verdienen maar het liefst toch nog met wat begeleiding. En natuurlijk niet weg uit Rotterdam! Gelukkig is daar de gouden middenweg. Een soort betaalde opleiding bij het bedrijf waar jij jouw carrière gaat beginnen. En ook nog eens een traineeship in Rotterdam.

Een traineeship zou perfect voor jou zijn.
Rotterdam is een grote stad en er zijn veel leuke bedrijven die een traineeship aanbieden. Mocht je nog niet precies weten wat een traineeship is zal ik het nog even kort toelichten;
Bedrijven investeren graag in talent. Als jij laat zien dat jij gemotiveerd bent om te gaan werken dan willen bedrijven jou de kans geven om je te ontwikkelen tot een (top)manager. Een traineeship is een trainingsprogramma waar een combinatie van werken en leren wordt toegepast. Een traineeship kan uiteen lopen van 1 tot een paar jaar. Het doel van de traineeship is natuurlijk een vaste baan voor jou, in de functie die jou het beste past.

Rotterdam is een grote stad met vele kansen. Er zijn honderden traineeships op dit moment in Rotterdam. Wat dacht je van een traineeship bij Deloitte, NN Group of PwC? Voor alle mogelijkheden kun je kijken op traineeshipoverzicht.nl

Wil je ervaringen lezen van oud trainees? Lees dan bijvoorbeeld de ervaring van Mark bij Young Colfield.

Deel dit bericht

Comments are closed.