Als Brand Manager werken bij FrieslandCampina

0
Leestijd: < 1 minuut

Na mijn studie wilde ik alle opgedane academische kennis graag toepassen in de praktijk door stage te gaan lopen bij een FMCG multinationaal. Na een aantal goede verhalen te hebben gehoord van mensen die werken bij FrieslandCampina te hebben gehoord begon ik vorig jaar zomer aan mijn stage. Tijdens mijn stage heb ik in korte tijd de verschillende facetten van het marketing vak in de praktijk toegepast en ontdekte ik al snel mijn passie voor marketing. Daarom was ik ook erg blij toen ik na mijn stage aan de slag kon gaan als Brand Manager Optimel.

Het dynamische karakter, de snelheid en diverse taken maken dat geen dag hetzelfde is. Van creatief meedenken over merkcommunicatie, uitvoering van activatie, tot aan strategie en innovatie. FrieslandCampina heeft de volledige keten in handen, van gras tot glas, wat maakt dat marketing ook alle facetten van de keten omvat; van trends in de markt spotten tot aan een nieuw product lanceren.

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, veel verantwoordelijk en een gezellige open sfeer zijn wat mij betreft woorden die FrieslandCampina kenmerken. Verder is er door de borrels, wintersport, commissies en evenementen ook zeker plek voor gezelligheid buiten werk.

Kortom het dynamische karakter, de snelheid en gezelligheid zorgde ervoor dat ik me vanaf moment één gelijk helemaal op mijn plek voelde toen ik begon te werken bij FrieslandCampina en elke dag met plezier naar mijn werk ga! Lees hier meer over FrieslandCampina.

Roxanne, Brand Manager Optimel bij FrieslandCampina

Voor meer ervaringen over het werken bij FrieslandCampina kan je deze pagina bekijken!

Deel dit bericht

Comments are closed.