Na het FrieslandCampina Corporate Traineeship

0
Leestijd: < 1 minuut

“Na het Commercieel Traineeship ben ik binnen FrieslandCampina als Brand Manager Chocomel aan de slag gegaan. Ik kan mijn nieuwsgierige karakter samen met mijn brede interesse hier goed kwijt.

Een warm bedrijf, waar de mogelijkheden oneindig zijn. Een bedrijf met internationale impact en de volledige keten in eigen handen; van gras tot gras. Trots ben ik op onze mooie merken zoals Chocomel, Optimel, Mona en CoolBest, maar daarnaast produceren wij ook ingrediënten voor chocolade, ijs en babyvoeding. Persoonlijke ontwikkeling staat binnen FrieslandCampina centraal. Zo heb ik vaak leiderschap trainingen, ben ik laatst op een consultancy missie in Kenia geweest en geef ik gastcolleges aan de Universiteit.

Je krijgt binnen FrieslandCampina vanaf dag één dan veel verantwoordelijkheden; of je nu stagiair of senior manager bent, jouw inzet telt. Het werken binnen een multinational gaat over meer dan common business knowledge, flitsende powerpoint sheets of geavanceerde excel berekeningen. Niet alleen het resultaat, maar ook hoe je met mensen omgaat, telt. Hoe breng je dingen over en kun je mensen meenemen in je verhaal? Keep it simple & always start with the end in mind.

Ik geniet elke dag van de verschillende dynamieken en heb passie voor mijn werk. Van strategie tot merkactivatie, van innovatie tot communicatie; Met de juiste inzet kan je impact heel groot zijn!”

Wendy, Brand Manager Chocomel

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.